8 hónapos kisfiam elég ha reggelire és vacsorára csak tejpépet kap vagy még tápszerre is szüksége van ennyi időssen?
Szerintem este már sokkal laktatóbbat kellene adni neki,pl,én a este is főzeléket adtam húsival csak akkor már tépkedtem bele egy kis kenyér belet mert így sokkal laktatóbb és éjjel sosem kelt fel enni,mert ha már 8 hónapos akkor már szinte mindent megehet,és a tejpép elég lenne csak reggelire és esetleg uzsonnára,tápszer helyet meg már ihat kakaót is persze csak tehén tejből,a kisfiamnál is így csináltam és makk egészséges a mai napig és nagyon jó evő is lett nem kell neki órákig könyörögnöm,hogy megegyen egy tányér főzeléket!
2éves kisfiú,és 4 hónapos terhes anyuka
8 hónapos kortól BÁRMIT MEGEHET a gyerek!
És a tápszer sem olyan fontos már ettől a kortól,mi van azokkal e gyerekekkel akik nem esznek tápszert,nem is ciciznek és tehéntejet kapnak a bolti vizes tej helyett??
Akkor ők már nem is rendes gyerekek????
Minden anya máshogy gondolkodik erről a témáról,nem tudom akkor miért kel 1-2 megjegyzést odabiggyeszteni a mondandótok végére,teljesen felesleges az anyuka úgyis azt fogja csinálni amit ő lát jónak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!