Mikor voltatok először kettesben valahol a párotokkal a gyerek születése után?
Figyelt kérdés
Például mozi, vacsora2020. febr. 6. 13:14
11/12 anonim válasza:
Nyáron én is tervezek egy hétvégi kiruccanást valahova külföldre kettesben, 1 vagy 2 este, de havi 1* 2* látja csak a mamát, kicsit félek, hogy mennyire lesz el vele :/
Eddig 2* vigyázott rá a mama összesen, most 1 éves, akkor jól elvoltak amúgy, szerencsére nem anyás baba, egyáltalán nincs oda úgy értem vagy hogy mondjam :D
Nem csüng rajtam meg nem üvölt utánam soha, a férjem nagyon sokat van vele kettesben, megvan nélkülem is.
De majd kiderül, hogy mi lesz, nyár végén szeretnék elmenni valahova több időre a férjemmel, májusban megyünk 3-an közös nagy nyaralásra elég messzire, jó lenne utána még nyáron kettesben is egy kis idő.
De majd meglátjuk, addig még azért párszor lehet "otthagyom" itt-ott, mamánál meg keresztanyánál.
#1es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!