Melyik a jobb? A hordozó kendő, vagy a kenguru?
kengurut addig nem lehet hasznalni ahogy tudom, amig nem ül, bar sok kenguru weboldalan 3 honapot irnak, szoval nem tudom mi az igazsag.
a hordozokendo nagyon jo, mindenki dicseri, sajnos en nem tudom majd, merem e majd beletenni a babóm, ugyhogy én keresek valamit a kettő között :D
Kengurunk van chicco és újszülöttkortól lehetNE használni a gyártó szerint, az eladó szerint pedig , ha erősebb a baba 2 hós korától rövidebb sétához lehet. A kendős dolgot nem értem , mert abban is ugyanolyan nehéz mint a kenguruban.
A kendő nekem nem tűnik olyan stabilnak és meg is kell tanulni hozzá a cipelést. Szerintem a kendősök nem gondoltak az anyukák gerincoszlopára és derekára sem-egyáltalán nincs tartása.
De ez csak szerintem.
Nekünk kengurunk van, szeret benne nézelődni a kicsi. Azért döntöttünk ez mellett, mert az apukája hurcolja ha mindketten vele megyünk és ő hogy nézne ki kendővel:)
De tényleg nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!