Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az ajtofelfa fole helyezett...

Az ajtofelfa fole helyezett rugos babahinta nem art a babanak?

Figyelt kérdés
Mivel nem a talpaval ragaszkodik el, hanem csak az ujjacskai ernek le, illetve a labfejenek elso 1/3-a, ezert nem vagyok benne biztos, hogy jot tesz a labanak! Nem deformalodnak el tole a labujjak es a lab? (6,5 honapos)
2008. nov. 19. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:

A lábai nem deformálódnak, de a sok függőleges terhelés nem tesz jót a gerincének. Meg nem tudom, hogy mennyire tudja magát már stabilan tartani. Ezeket a rugós hintákat inkább már járni tudó gyerekeknek ajánlom.

Gyógytornász anyuka

2008. nov. 20. 06:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk sima hintánk van az ajtófélfán azt nagyon szertetjük. Probáljátok ki azt. 7 hós korátol használjuk, nagyon szeret himbálózni és az idegrendszer fejlődését is segíti az ide oda mozgás.
2008. nov. 20. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk volt, kislányom nagyon szerette. Konduktor-gyógytornász ajánlotta, mert problémák voltak-vannak a lábával. Egyszerre sosem ült benne sokat, és mindig felügyelet mellett használtuk.

-Macska-

2008. nov. 20. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:

na mi most vettünk egyet a 6 hós kisfiunknak és szereti nagyon. Engedd le az egészet addig, hogy a talpa is érje a földte. Szerintem jó dolog és mivel széles az ülőrésze, végül is sokat felfog a súlyából és nem nehezedik a gerincére. Végül is már majdnem ül a mi fiunk magától is. Élvezi, hogy nemcsak fekszik, ül, hanem végre mozoghat is. Pörög-forog vele, na meg rugózik. Jól van az, jó játékot.

Ja, és mi is csak kb.25 percet hagyjuk benne 1x-re.

2008. nov. 20. 09:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Most megnyugodtam! :)
2008. nov. 21. 14:20
 6/6 A kérdező kommentje:
A "Gyogytornasz anyukatol" kerdeznem, hogy mar tud ulni a kis Dragam, igy mar nyugodtan hasznalhatjuk?
2008. nov. 21. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!