Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor csinaljak a babak ezt a...

Mikor csinaljak a babak ezt a ket dolgot?

Figyelt kérdés

Tapsolas

Hol a maci kerdesr ramutatni

2020. jan. 28. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahány baba, annyi idősen.
2020. jan. 28. 17:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Eltérő lehet minden gyereknél. A lányom például 10 hónaposan tapsolt, de a hol van kérdésre még nem reagál, illetve megtalálja, de nem rámutat, hanem csak megkeresi és a kezébe veszi, most 11 hónapos. De nem mindennel, csak a kedvenc játékait.
2020. jan. 28. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

A fiam 7 honaposan tapsolt, most 8 hónapos, még nem mutogat, de ha kérdezem hogy hol a maci? Odamegy erte

De annyira nem lényegesek ezek, hogy a két nagyobb pl fogalmam sincs mikor csinalta ezeket eloszor

2020. jan. 28. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
10 hónaposan tapsolt, 13 hónaposan mutogatott
2020. jan. 28. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A státuszkérdőivekben, a tapsolás 9 és 12 hónaposan szerepel. Először azt kérdik megérti-e az egyszerű gesztusokat (pl.tapsi tapsi)-mondjuk ezzel nem tudom mit akartak. 12 hónaposan kérdezik hogy utánozza-e. Legalább is én így értelmeztem. Mutogatást is 1 évesen kérdezik.

Az én kisfiam 8-9.hónap között kezdett tapsolni. 11 hónap előtt pár nappal egész karral tenyérrel mutatni. Először arra amit akart, most már mindenféle bútorra, tárgyra is amit kérdezünk. A macit, ilyeneket ő is előveszi. Ujjal is mutat már, de még azt ritkábban.

2 hét múlva 1 éves.

2020. jan. 28. 19:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 9 hónaposan tapsolt.

Tegnap töltötte a 11 hónapot és kb 1 hete mutogat.

2020. jan. 28. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hónaposan tapsolt, ma 1 éves de nem nagyon mutogat, ha van kedve igen de általában nem szokott, nagyon ritka.
2020. jan. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!