Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babalátogatás, mikor?

Babalátogatás, mikor?

Figyelt kérdés

Magyarországon élünk, de a párom külföldi. Tavasz végére várjuk a babánkat, de már most folyamat ez a téma, hogy majd mikor megszületik a baba, akkor jönnek látogatóba.

Na ezzel nem is volna baj, nézzék meg persze. Főleg a nagyszülők, csak az összes rokonság jönne majd sorjában. A probléma az, hogy csak nálunk tudnak aludni. Biztos nem vesznek ki szállást valahol.

Amit én korlátoznék hogy mennyire időre is, bőven elég frissen szülten 1-2 éjszakát is ott tartani bárkit is. Nekünk amúgy sincs nagy házunk, kis babaszoba, a mi kis hálószobánk, és egy amerikai konyhás nappali.

A párom nem igazán érti ezt, nem ő fog szülni, nem érti még. Mondtam neki, hogy oké jöjjenek majd, de nem az első hetekben kellene(nem a nagyszülőkre értem). Majd a párom anyja kijelentette, hogy már pedig ugy szokás.

Bőven elég lenne nekem 1-1 óra is, főleg kicsit távolabbi rokonokból. Az én családommal nem lenne baj, mindenki hazatud menni szépen a látogatás után.

Tehát mit tudnék csinálni ilyen helyzetben? Szabjam ki, hogy ki mikor mennyi időre jöhet? Még ha a párom nem ért vele egyet?

2020. jan. 28. 05:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondanam h persze jöjjenek csak nyugodtan. Parom megkerdeznem mennyi szabija van? Mert akkor vegye ki arra a 2-3 hetre. Meg első hetre mikor hazamentek. Plusz hogy szallast is intézze már. Mert te nem kerülgetsz annyi embert, plusz ugye ha csak 3 naponta is jonnek mások, akkor ágynemű csere.. Akarmi. Garantaltan nem fog neki örülni :D
2020. jan. 28. 10:38
 22/24 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Elolvastam mindet!

Megnyugodtam, hogy nem én reagálom túl. Én megértem a párom is, hogy fontos nekik, hogy lássák a picit. De ha így lehet csak megoldani, hogy ott alszanak, akkor vagy jönnek majd 1-2 éjszakát. Vagy majd bőven később ha összeszedtem magam. Én tudom jól mi vár rám, vannak kisebb testvéreim, meg volt baba a rokonságban. Már az első ötletektől kibuktam. 😀 Az biztos, hogy ha úgy van én mondom majd meg ha minden kötél szakad, hogy már bizony most ez a mi a életünk. Nem az a legfontosabb, hogy mindenki lássa az amúgy is eszik-alszik csöppséget. Lehet kicsit várni ha már a 9 hónapot megvárja az ember. Nem megy a baba sehova.

Köszi tényleg, hogy egyet értünk.

2020. jan. 28. 11:10
 23/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz!
2020. jan. 28. 12:03
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőn jöttünk haza a kórházból, pénteken itt voltak anyósomék és itt is aludtak. Én az első közös hétvégét így szerettem volna, hogy csak mi legyünk hárman, hogy összeszokjunk egy kicsit, de sajnos nem szóltam erről nekik, amit mostmár bánok... Szerintem mindenképpen mondd el hogy mit szeretnél, az a legfontosabb ilyenkor, ami neked és a babának a legjobb.
2020. jan. 28. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!