Babalátogatás, mikor?
Magyarországon élünk, de a párom külföldi. Tavasz végére várjuk a babánkat, de már most folyamat ez a téma, hogy majd mikor megszületik a baba, akkor jönnek látogatóba.
Na ezzel nem is volna baj, nézzék meg persze. Főleg a nagyszülők, csak az összes rokonság jönne majd sorjában. A probléma az, hogy csak nálunk tudnak aludni. Biztos nem vesznek ki szállást valahol.
Amit én korlátoznék hogy mennyire időre is, bőven elég frissen szülten 1-2 éjszakát is ott tartani bárkit is. Nekünk amúgy sincs nagy házunk, kis babaszoba, a mi kis hálószobánk, és egy amerikai konyhás nappali.
A párom nem igazán érti ezt, nem ő fog szülni, nem érti még. Mondtam neki, hogy oké jöjjenek majd, de nem az első hetekben kellene(nem a nagyszülőkre értem). Majd a párom anyja kijelentette, hogy már pedig ugy szokás.
Bőven elég lenne nekem 1-1 óra is, főleg kicsit távolabbi rokonokból. Az én családommal nem lenne baj, mindenki hazatud menni szépen a látogatás után.
Tehát mit tudnék csinálni ilyen helyzetben? Szabjam ki, hogy ki mikor mennyi időre jöhet? Még ha a párom nem ért vele egyet?
Nagyon köszönöm a válaszokat! Elolvastam mindet!
Megnyugodtam, hogy nem én reagálom túl. Én megértem a párom is, hogy fontos nekik, hogy lássák a picit. De ha így lehet csak megoldani, hogy ott alszanak, akkor vagy jönnek majd 1-2 éjszakát. Vagy majd bőven később ha összeszedtem magam. Én tudom jól mi vár rám, vannak kisebb testvéreim, meg volt baba a rokonságban. Már az első ötletektől kibuktam. 😀 Az biztos, hogy ha úgy van én mondom majd meg ha minden kötél szakad, hogy már bizony most ez a mi a életünk. Nem az a legfontosabb, hogy mindenki lássa az amúgy is eszik-alszik csöppséget. Lehet kicsit várni ha már a 9 hónapot megvárja az ember. Nem megy a baba sehova.
Köszi tényleg, hogy egyet értünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!