Nekem nagyon nem. Óvónő vagyok, 2 ilyen nevű kisfiúval volt dolgom eddig. Egyikük Örsike, másikuk Örsi néven futott. Akkor döntöttem el, hogy semmi esetre sem adok becézhetetlen nevet a gyerekeimnek. 😄
Ettől függetlenül, ha neked és a férjednek ez a befutó, akkor legyen ez. Ez csak kettőtökön múlik.
2020. jan. 25. 10:30
2/19 anonim válasza:
Tetszik. Van két ismerősöm is még iskolákból, akiket így hívnak. Jól áll nekik. És semmi gond nem volt suliban nem.
2020. jan. 25. 10:37
3/19 anonim válasza:
Én nem adnám, nem tetszik.
De nyilván nem a mi véleményünk fog számítani, az a lényeg hogy nektek tetszen.
2020. jan. 25. 10:38
4/19 anonim válasza:
Nekem se igazan tetszik, volt osztálytarsamat igy hívták, ő is Örsi néven futott a leginkább.
Aztán mikor másodikosok voltunk, jött az alattunk lévő évfolyamba egy Örs, osztálytársam -tök kiakadt, hogy addigi 15 éve alatt csak ő volt Örs, erre most jon egy bitorló:)
Ugyanez a szitu volt Odett nevű barátnőm esetén, ő az egyetemi ujonnanfekvettek névsorán találkozott egy másik Odett nevűvel, s akadt ki, hogy eddig ő volt az egyetlen:)
2020. jan. 25. 10:42
5/19 anonim válasza:
Mókus vezetéknévhez szuper.
2020. jan. 25. 10:47
6/19 A kérdező kommentje:
Koszi. Ez a nev lesz, mar biztos. Csak kivancsi voltam ki mit gondol. Nem lesz Örsike az oviban ez biztos🤦♀️ Nekunk nagyon tetszik.
2020. jan. 25. 10:50
7/19 anonim válasza:
Egyetlen ilyen nevű embert ismerek. A legvisszataszitobb lény minden értelemben, akivel valaha is találkoztam. Ettől sajnos nem tudok elvonatkoztatni, úgyhogy nekem kifejezetten nem tetszik ez a nev
2020. jan. 25. 10:59
8/19 anonim válasza:
Borzalom
2020. jan. 25. 11:00
9/19 anonim válasza:
1 gyereket ismerek ilyen névvel, kisfiam osztály társát. Nagyon szép, értelmes, okos kisfiú. Ezidáig nekem sem tetszett ez a név, de így, hogy van kihez kötnöm, megtetszett. Őt még nem hallottam becézni soha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!