2/24 anonim válasza:
Nem tetszik, Aladinn mese dzsinnjére (Dzsini) gondolok.
3/24 anonim válasza:
Nem gondolnám lánynévnek magamtól, merthogy a dzsinn férfi az Aladdinban is, nekem meg az ugrik be.
Így próbálom megfejteni közben, gondolom Ginny akar lenni magyarosítva, mint a Harry Potterben.
Nem adnám; egyrészt a fenti asszociáció miatt, nem eldönthető a neme ez alapján, plusz az eröltetett magyarosított dzs betűs nevek eleve botrányosak szerintem.
6/24 anonim válasza:
Hangzásra nem rossz, meg nem is tűnik annyira becenévszerűnek, tehát ilyen szempontokból okés. A Dzs nem is tűnik durvának benne; de egyébként pl én olyat ismerek, aki Georgina, és Dzsina a beceneve, meg még olyat, aki Virgínia, és Dzsini a beceneve. Egyébként a Virgíniát nem tudom, lehet, hogy ejti, lehet, hogy Virdzsíniaként jobban tetszik neki, de szerintem Virgíniaként kiejtve szebb. Meg pl azt se tudom, hosszú í-vel írja -e ott közepütt, de szal én őt nem tudom, hogy hogy írja a nevét, meg a teljes nevét hogy ejti, mert amúgy ő az egyik osztálytársamnak a tesója volt még anno mikor suliba jártam. :) Csak azt hallottam mindig, hogy ő a Dzsini:) A Dzsindzser/Ginger nevet viszont tutira nem adnám. :):):) A Dzsini név önmagában, az viszont érdekes. Jelen pillanatban még nem foglalok róla állást, az biztos , hogy nem rossz, de emiatt, amit előttem írtak, hogy ott pl a Dzsini az Aladdinban egyértelműen fiú, na, tehát pl azért inkább hajlanék afelé, hogy én ezt így talán nem adnám, de a Virgínia név viszont egyértelműen klassz. :) Egyébként nem legeslexebb nevek közé tartozik a Virgínia, de még így is nagyon szép. :) Erről egyértelműen el tudom dönteni. :) Na várjál, most jut eszembe, szal inkább nagyon hajlok afelé, hogy a Dzsini formát nem adnám, valamiért nekem komolytalannak tűnik mégis, de szal akkor javasolnám helyette a Virgíniát. :) PL Vécsey Dzsini, Doktor Pálffy Dzsini. Most leírtam az első két vezetéknévvel, ami eszembe jutott. Nekem ez így túl komolytalan, játékos , gyermekded hangzású. Na, szal, eljutottunk arra, végeredményben; hogy nem adnám.
9/24 anonim válasza:
Egyrészt romas másrészt borzalmas
10/24 anonim válasza:
Ugye, ezt nem gondoltad komolyan? Szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!