Hány keresztnevet adtatok/adnátok gyereketeknek?
Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy ha egyet, akkor miért, és ha kettőt vagy többet, akkor miért? Köszi2010. júl. 22. 13:09
11/19 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ezt már én is kérdeztem, némelyek jól le is hurrogtak.
Az én kislányomnak egy neve van. Nekem kettő és semmi értelme. A másodikat soha nem használtam, csak hivatalos papírokon kell odaírnom és soha nem fér ki sehol.
12/19 anonim válasza:
Nekem 2 van es a lanyomnak is 2 van.
A kistesonak is lesz :)
13/19 anonim válasza:
Az enyémnek egy neve van, végülis úgyis egyet fog használni, és felesleges a sok név, állandóan leírni, meg gondolkodni, hogy most egyiket vagy mindkettőt le kell-e írni. Nekem és a férjemnek is egy neve van.
15/19 anonim válasza:
Kicsi fiam Zoltán Nándor lett. Zoltán az apukája, Nándor pedig apukám.
16/19 anonim válasza:
Az én lányomnak 1 neve van. Nekem is és apukájának is 1 van. Szerintem nem is kell több! Senkit se ismerek, aki használná a második nevét...
17/19 anonim válasza:
1
....a rokonságban már elkövették azt a hibát h 2-t adtak és van aki így van aki úgy szólítja a gyereket.....szerintem ezért h*lyeség
18/19 anonim válasza:
2 van mert az elso nev amit valasztottunk a masodik meg az apja neve mert ragaszkodott hozza.
Amugy a vezeteknev nagyon rovid.
19/19 anonim válasza:
Mindkét gyerkőcömnek egyet-egyet adtunk, de tesómék például fejenként kettőt adtak az ő babáiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!