Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évesnek milyen felvágottat...

1 évesnek milyen felvágottat és májkrémet adtok?

Figyelt kérdés

Márkát is írjatok, kérlek!

Én még nem mertem semmi ilyesmit adni neki, és nem tudom, melyik termék az, amit nyugodt szívvel odaadhatok. Bár, gondolom, nem sok ilyen van.

Köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 22. 12:42
 1/7 anonim ***** válasza:
házi májkrém, Hajnal virsli
2010. júl. 22. 12:46
 2/7 anonim válasza:
0%
a royal canin nagyon jó
2010. júl. 22. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csinálj magad májkrémet otthon, az nem lesz tele adalékanyagokkal, és még finomabb is sokkal, mint a bolt.

Olajon, vagy kacszsíron párold puhára a májat valamilyen zöldséggel (krumpli, répa stb.) Közben egy kis tejet is önthetsz alá. Amikor kész, keverd össze valamilyen zsiradékkel és turmixold össze az egészet. Lehet fűszerezni borssal, majorannával, rozmaringgal, vagy amivel akarod. Ja és persze sózni is kell.

2010. júl. 22. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:

a royal canin kutyakaja.... nagyon vicces.

szalámi: füstölt pulyka párizsi -sága- azt imádja

sága füstli és néha sajtli

májas: gyulai májast csak és kizárólag.

de egy évesnek még csak kábé heti egyszer ilyesmit nálunk ezek a vasárnapi mamás reggeli kellékei voltak és most közel két évesen se kap többször.

2010. júl. 22. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi délhús gála sonkát adunk neki, általában egy reggel 5 falatot. Vagy hercsi csirkemell sonkát (spar). Olyat szoktam keresni, ami sonka, tehát, húsból van, nem ilyen párizsiszerű zatyvalék. Párizsiből a pick marhapárizsi (vagy borjú) minőségi, pár falatot abból is kaphat. Szerintem a só a legnagyobb gond, ezért csak pár harapást kap, 13 hónapos.
2010. júl. 22. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
mangalica májkrém (Alföldi talán a márka), párizsi Surjány.
2010. júl. 22. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszoltak!

A "kutyakajásnak" pedig jó étvágyat kívánok hozzá, remélem, te ezt kapod!!

2010. júl. 23. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!