Hany hetes baba mellől tudtatok elmenni ruhát venni/ fodrászhoz?
Pénteken született, hétfőn kb 4 órát távol voltam (varratszedésre kellett mennem és vettem pár cuccot).
Volt addigra lefejt tej, az apja meg tudta etetni
Ha megoldható akkor időzítsd pont szopi uánra a fodrászt. Ha nincs olyan messze tőletek a fodrász akkor apa el is tudna ugrani a picivel ha elkezdene nyűgösködni és anya kellene.
A ruhavásárlás már könnyebb,én vittem magammal a 3. Héttől már.
Volt hogy épp az auchanban zendített rá,akkor bementem a pelusozós helységbe szoptatni vagy próbafülkébe. Aztán újra elvolt jó ideig mint a befőtt. De előfordult hogy simán aludt hazaindulás előttig,akkor a kocsiba beültem vele,cici büfi,indulás.
Sőt a fiam 1 hetes volt mikor a nav a cég miatt azonnal bekéretett ! Hát még voltak fájdalmaim altájon,gyakran meg is kellett álljak mert a hasfalam gyenge volt viszont ha menni kell akkor nincs mese
Bár gyerekem sincs, és fodrász sem vagyok, de ez megütötte a szemem.
Azért mert anyukák vagytok, hogy jöttök ahhoz, hogy egy szolgáltató idejével szórakoztok? Anyuci fodrásznál, apuci meg szalad utána hogy etesse a babát? A fodrász meg dobja el a fésűt, ollót, mert ti etettek? Azért más szabadidejével és munkadíjával szórakozni elég necces dolog.
Nekünk tervbe van a gyerek, de az biztos, hogy addig amíg nem tudok elmenni normálisan felnőtt ember módjára egy fodrászhoz, inkább addig nem járok.
Le lehet pontozni, hogy nincs bennem emlátia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!