Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amit magunknak főztem pörköltb...

Amit magunknak főztem pörköltből azt 7,5 hónapos babának beleturmixolhatom a sütötökpüréjébe?

Figyelt kérdés
Amit magunknak főztem pörköltből azt 7,5 hónapos babának beleturmixolhatom a sütötökpüréjébe?
2010. júl. 22. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én nem tenném. Neki még nem való a pirospaprika, bors, és még nem tudom, milyen fűszereket használtál hozzá. 9 hónapos volt a kisfiam, amikor először a tökfőzelékébe turmixoltam egy lájtos pörköltből kiszedett husiból (csak husit, szaftot egyáltalán nem raktam bele). Nálatok szerintem ez még korai lenne.

Inkább párolj neki egy pici husit külön.

2010. júl. 22. 08:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!Akkor inkább még nem adok neki belőle.Hogy szoktad a picinek megpárolni és milyen húsiból?Nem sózod be ugye?
2010. júl. 22. 08:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Csirkemellet vagy pulykamellet szoktam venni, azt feldarabolom, és lefagyasztom folpackba csomagolva. Főzés előtt egy órával kiveszek egy batyut, és hagyom felengedni. Főzés után nem fagyasztom, mert nekem úgy mellékíze van, ha felenged.

Felkockázom a husit, kávéskanálnyi olajon fehéredésig "pirítom", majd csipet sót rakok rá, aláöntök pici vizet, és fedő alatt puhára párolom (15-20 perc alatt teljesen kész).

2010. júl. 22. 08:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi,akkor még a héten elkészítem a picenek!

Szép napot kívánok!

2010. júl. 22. 08:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!