Akiknek a kicsi babájuk is már jó alvó éjjel, azok jól csinálnak valamit vagy szerencsések?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek három gyereke is kicsi baba kora óta alszik éjjel a saját ágyában, csak enni keltek fel. nem érti, mikor mesélem, hogy az én másfél hónaposom nem akar a saját ágyában aludni vagy simán csak aludni...rosszul csinálok valamit?2020. jan. 19. 20:41
11/19 anonim válasza:
Én meg próbáltam, nem kívánom senkinek. Egyrészt ott lehettem mellette, át is joheztem a mi szobánkba ugyan úgy üvöltött. De egészen addig amíg el nem kezdett oklendezni. Órákig is képes lett volna csinálni szerintem. Másrészt szörnyű hallgatni. Így amikor hajnalban kel fogom magunk közé veszem és alszunk tovább. Nem kinzom sem öt sem magunkat
12/19 anonim válasza:
Figyu, elhiszem, hogy eladnád a lelked az Ördögnek egy nyugodt, 6 órás egybefüggô alvásért, de ne hagyd sírni a babát. A fiam ugyan végigalussza az éjszakát 6 hetes kora óta, cserébe van vele más gondom. (hiperkativitás, és minden, ami azzal jár) A lányom 3 éves, még mindig ébred, inni kér, tiszta pelus kell, hozzám akar bújni. Nem tart örökké, vége lesz egyszer a nemalvásnak. Hidd el, ha valami gikszer minden gyereknél elôjön elôbb-utóbb. Örülj a barátnôd örömének, és majd állj mellette, amikor neki lesz valamiért nehéz.
13/19 anonim válasza:
A kislányom sem akar a saját ágyában elaludni. A mi ágyunkban elaltatom és ha mélyen alszik átrakom. Mostanában viszont ha átrakom éjjel ( 1x-2x mindig kel) mindig felkel rá és sír,ilyenkor újra kiveszem és várok hogy mélyen elaludjon. Úgy érzem soha nem lesz reggel.Sajnos én nem tudok úgy aludni hogy köztünk van,félek hogy ráfekszem vagy leeseik stb. Hallottam erről a hagyjuk sírni módszerről de soha nem csinálnám.
14/19 anonim válasza:
Az első fiam 2napos kora óta vért izzadva alszik. Most 2éves és még mindig óriási sírás alvás előtt, persze köztünk alszik előtte minimum simogatás, összebújás ha kitombolta magát. A második, bár most született nem akarom elkiabálni, de konkrétan eszik alszik. Én ezt el se tudtam képzelni, hogy milyen. Szóval óriási szerencse, ha valaki nem szenved az altatással, hasfájással és az egyéb dolgokkal.
15/19 anonim válasza:
Mind a 4 aludt 12 órát egyben legkésőbb 2 hónapos korára, saját ágyban, saját szobában. Soha, egyiket sem hagytam sírni, 3 anyatejes volt, egy betegség miatt tápszeres. Nem tudom, mitől függ.
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem tudom ki pontozgat, nekem az összes válasz hasznos, hisz mindenki a saját tapasztalatát írja le.
2020. jan. 19. 22:29
17/19 anonim válasza:
Nálunk a nagy mindig rossz alvó volt..a kicsi pedig màr kicsi baba kora óta jó alvó volt. A baràtnömèknèl fordítva van, nagyon szenvednek, a nagy elkènyesztette anno öket, a pici meg teljesen ellenkezöje. Szerintem gyerek függö.
18/19 anonim válasza:
Az én kislányom 1 éves, és 2 hetes kora óta átalussza az éjszakát a saját ágyában. Sokszor olyan jó lenne, ha csak 1 kicsit velünk aludna, de sajna nem alszik el mellettünk. :( Ezért én néha azokra irigykedek, akik együtt alszanak a babával...
19/19 anonim válasza:
A lányom még nem volt 6 hetes mikor először aludta át az éjszakát 8 órával,majd 9-el,azóta kb 13 órát alszik egyhuzamban,a saját ágyában,a saját szobájában. Volt mikor nyűgösködött kb egy hétig,akkor próbáltam magam mellé venni,de úgy még annyira se tetszett neki. Szerintem ez inkább marha nagy szerencse,hálás is vagyok érte. Semmit nem csináltam másképp mint bármelyik anya,ez teljesen babafüggő. Most 9 hónapos múlt,még mindig jól alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!