Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen minőségűek a tesco-s...

Milyen minőségűek a tesco-s babaruhák? (Cherokee, saját márka és az f&f)

Figyelt kérdés
Ma voltam és vettem a lányomnak pólókat és nadrágokat, pamut mind. Féláron voltak és nagyon édesek.
2010. júl. 21. 23:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem erdemes!!

En is vasarolgatok mar ovatosan.Veszek olyan dolgokat amik csak kesobb leznek jok, de most akciosak.....pl ma vettem dontheto etetoszeket mert 1/4 aron volt.

Ha meg kicsit nagy ra osszel majd bele no telen :)

En inkabb nagyobbat veszek, mint kissebbet.

Ha akciosak es ugy tunik a mnosegukkel sincs baj akkor vasarolj nyugodtan :)

2010. júl. 22. 00:26
 12/21 A kérdező kommentje:

Persze én is nagyobbat veszek, majd belenő.

Akkor majd szét nézek, vastagabb ruhák ügyében is, persze szerencsére nem kell sok minden, mert kaptunk kölcsönbe sok ruhát, de azért jó ha van közte új is, nem csak használt! Sok van közte ami játszósnak jó, de pl. orvoshoz, közösségbe nem. Nagyon köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 22. 00:35
 13/21 anonim ***** válasza:
Jo babazast :)
2010. júl. 22. 00:36
 14/21 A kérdező kommentje:
Én is jó babaázást kívánok!
2010. júl. 22. 00:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is rendszeresen veszek ott a gyerekeimnek ruhákat,szeretem ezt a két márkát,nekünk beváltak.Pedig rengeteget mosom,vasalom őket és mégis elnyülhetetlenek.Bizony nem utolsó szempont,hogy ilyen féláros vásárlásokkal mennyi pénzt meg lehet takaritani.Múltkor én is vettem egy-pár dolgot a gyerkőcőknek,mikor itt nálunk leárazás volt a tescoban.
2010. júl. 22. 05:43
 16/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is mondog ott veszek neki ruhát,nagyon jók kényelmesek szerintem,bár nálunk csak a farmerok nem váltak be!

Nálunk is furi a méret mert 6 hós korában kellett a 9-12 hós garnitúra,bár mi 1,5 havonta új méretet kezdtünk remélem csak eddig,már lassulhatna a folyamat!6 hósan volt a lányom 72 cm és 8380 gramm!most 7,5 hós és 76cm és 8800 gramm!

2010. júl. 22. 06:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, a farmerok miért nem váltak be nálatok?
2010. júl. 22. 08:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Mindhárom jó!
2010. júl. 22. 08:50
 19/21 anonim ***** válasza:
Mi is szeretjük őket, jó minőségűek, csak egy a bajom. Mostanában az árakkal nagyon elszálltak. Akciókor érdemes ott vásárolni. Talán a bodyk amik még így is olcsóbbak,mint máshol. Amúgy én még a H & M-ben vásárolok a kisfiamnak, árban ugyanaz vagy néha olcsóbb mint a Tesco viszont minőségben jobb a Tescotól (ez csak egy ötlet)
2010. júl. 22. 11:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

A nem beválós farmeros vagyok!

Mert túl nagy az ülepe és nem oda ér ahol a pelusnak a teteje van,így mikor ül két helyen vágja meg a hasát!De lehet hogy ez csak a mi nagy méretünk miatt van!Meg ugye 9-12 hósat hordunk addigra a babáknak már vékonyabb a combijuk (mert ugye mozognak)mi meg csak most kezdtünk kúszni és hurkás nagyon a combija,így nekem ezek miatt nem tűnt kényelmesnek!De szerintem ez is babafüggő,ki kell próbálni!Hátha nektek beválik! :)

2010. júl. 22. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!