1 éves fiúnak játékkonyha nem túl lányos?
Figyelt kérdés
Szeret fakanállal, kanalakkal játszani.2020. jan. 17. 20:23
1/17 anonim válasza:
Nem mindegy, ha örül neki? Semmi baja nem lesz tőle. Az ovis unokahúgom meg csak autókkal játszik.
2/17 anonim válasza:
Ha így gondolod, ne vegyél. Ugye hogy Gordon Ramsay is milyen csinos nő?
3/17 A kérdező kommentje:
Nem én gondolom így, hanem az ismeretségi körömből próbáltak lebeszélni róla. SZERINTEM jó ötlet lenne.
2020. jan. 17. 20:27
4/17 A kérdező kommentje:
Az apja is szakács.
2020. jan. 17. 20:28
6/17 anonim válasza:
Mit számít, mit mondanak mások?
7/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lányos!
Nyugodtan vegyél neki ha szereti és ne foglalkozz másokkal hiszen a fontos hogy a gyermeked örüljön. Ha játék autót veszel neki azt meg lehet nem fogja szeretni és nem lesz boldog.
Egyébként én ovis koromban autókkal,buszokkal játékfegyverekkel játszottam,de mégis nő vagyok.
8/17 anonim válasza:
Ha az apja szakács,akkor elfogadható.
9/17 anonim válasza:
Az én fiam mióta járni tud folyton ott van mikor főzök. Kapott egy játék konyhát. Persze a konyhába kellett tenni. Azóta együtt főzünk. Nem lesz tőle semmi baja. Ha ezt élvezi akkor ezt élvezi és kész
10/17 A kérdező kommentje:
Jó ötlet akkor is, ha még csak most kezd felállni dolgoknál? Nem túl stabil még.
2020. jan. 17. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!