Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen gyakran lehet adni...

Milyen gyakran lehet adni tejpépet vacsorára?

Figyelt kérdés
Hat és fél hónapos babámnak már adtam tejpépet, de nem tudom, milyen gyakran kaphatja vacsira. Akár minden este is?
2008. nov. 19. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én fiam 6 hónapos és minden este tejpépet kap. Igaz HA-s de szerintem a simát is lehet adni minden este.

2008. nov. 19. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én babám is minden este és délben is azt kapja. 4.5 hónapos. hypoallergént vegyél és ne tej, hanem inkább rizspépet.
2008. nov. 19. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 5 hónapos kora óta minden este eszünk egy kis tejpépet, rendeset nem HA-sat, Hippet és mostanában a dm-es babylove-ot.Igaz csak fél adagot, a másik fele még tápszer. Ma akarom kipróbálni helyette (gondoltam minden másnap...) a babakekszet tápszerrel.
2008. nov. 19. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
6 hónapos korától adom minden este a milupa jó éjszakát tejpépet. Nagyon szereti. Utána fürcsi, aztán szopizik is még elalvás előtt. 7 és fél hónapos kisfiú
2008. nov. 19. 21:12
 5/5 anonim ***** válasza:
6 hós múlt a babám,minden este Jó éjszakát tejpépet kap,reggel pedig vmilyen más,jó ízű tejpépet,vagy rizspépet.
2008. nov. 20. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!