Milyen gyakran lehet adni tejpépet vacsorára?
Figyelt kérdés
Hat és fél hónapos babámnak már adtam tejpépet, de nem tudom, milyen gyakran kaphatja vacsira. Akár minden este is?2008. nov. 19. 14:10
1/5 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam 6 hónapos és minden este tejpépet kap. Igaz HA-s de szerintem a simát is lehet adni minden este.
2/5 anonim válasza:
Az én babám is minden este és délben is azt kapja. 4.5 hónapos. hypoallergént vegyél és ne tej, hanem inkább rizspépet.
3/5 anonim válasza:
Szia! Mi 5 hónapos kora óta minden este eszünk egy kis tejpépet, rendeset nem HA-sat, Hippet és mostanában a dm-es babylove-ot.Igaz csak fél adagot, a másik fele még tápszer. Ma akarom kipróbálni helyette (gondoltam minden másnap...) a babakekszet tápszerrel.
4/5 anonim válasza:
6 hónapos korától adom minden este a milupa jó éjszakát tejpépet. Nagyon szereti. Utána fürcsi, aztán szopizik is még elalvás előtt. 7 és fél hónapos kisfiú
5/5 anonim válasza:
6 hós múlt a babám,minden este Jó éjszakát tejpépet kap,reggel pedig vmilyen más,jó ízű tejpépet,vagy rizspépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!