Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak ha 2 hós babám...

Mit csináljak ha 2 hós babám csak ölben hajlandó meglenni? Amint megpróbálnám lerakni egyből sír.

Figyelt kérdés
ő ilyen baba,születése óta.Hogy tudnám leszoktatni erről,mert a hátam már teljesen ki van készülve!?Nem éhes és nem fáj a pocija sem,legalábbis nem mindig az a baj.
2008. nov. 19. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szia. nappal az én babám ilyen, ő hat hetes. én nem bánom, így nyugodt. majd, ha jobban el lesz egyedül nem fogja igényelni ennyire a közelségem.
2008. nov. 19. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:

egy két hós babát nem lehet sajnos ezt végig kell "szenvedni".

De ha ez megnyugtat mi 4 hósak vagyunk már el van jó 20 percet is egyedül a játékaival aztán persze igényli a testi közelséget,de ez így van jól.

megértem a hátad:),az én babám már 8 kiló!

Kitartás!!!

2008. nov. 19. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Le lehet szoktatni,csak kicsit sírni fog.De készülj fel ,igaz hamar leszokik róla de,pár hét múlva simán dugába dől minden.Én is kb 2hósan szoktattam le magamról és már szépen aludt,mikor hasra fordult 3hósan-eddig tartott a szabadságom...azóta ismét kínlódok vele,csak ölben alszik el,ha lerakom sír és hasra vágja magát-onnan nem tud még megfordulni,szval gyötrelem..most is sír kicsit,de nem akarom felkapkodni mindig,mert egyszerűen már nekem is fáj minden porcikám.Csak ölben akar lenne,vagy a cicin lógni-ami most kezd kisebesedni,pedig még ilyen nem volt...szval csak annyit ,hogy kitartás!19hetes baba mamája
2008. nov. 19. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
babakocsi!!!!!!!!!!!!csodákra képes meglátod, abban ringasd el, az enyém is ezt csinálta, de abban 10 perc után aludt. Most átszoktunk a kiságyra, mert nagyok vagyunk és már veszélyes (kieshet).
2008. nov. 19. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!