Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Debrecenben hol van jó babaruh...

Debrecenben hol van jó babaruha turkáló?

Figyelt kérdés
és mikor érdemes menni, illetve milyen árak vannak?
2010. júl. 21. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
35%

-petőfi téren a kozmetikus mellett a soron egy de már nem olyan igényesek mint rég inkább csak játszóruhának valók vannak.

-a malomnál a kenézytől egy saroknyira a shell kútnál egy holland turi sok picibaba ruhával és játékkal mindennap jó de péntekenként a legolcsóbb

- a tesco melletti lángossütőnél -pesti út- egy nagy turi ott főleg angol cucc van vállfás darabáras és kilós tálcán is van minden méret korosztály nagyon szeretem !!!

- a csapó utcán a fórumtól egy kőhajitásnyira a sarki fagyizó mellett egy az is szuper ott tálcás darabáras -főleg gyermek és tálcás kilós -vegyes- van meg van babaapróság kilós -3800.ft / kg

van az otitól egy saroknyira a déri térnél a sarki bank mellett is egy ott van cipő és főleg alkalmi ruhák de kevés a kisruha sok a póló és a naci

az árak ugyanazok 3800.- / kg

nagyjából ezek ja meg az epreskertben most nyilt kettő de azokban még én se voltam.

a 4-es busz vonalán ha érdekel még megirom azokat is ..

2010. júl. 21. 11:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Carmen22! :) Mindig kedves, intelligens válaszaid vannak, örülök, hogy debreceni vagy szintén:)))
2010. júl. 21. 11:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Az epreskerti is nagyon érdekel, mert a közelben lakok!
2010. júl. 21. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
A széchenyi utcán is van egy a buszvégállomástól kicsit a piac utca felé ha sétálsz.Én vagy 2 hete vettem nagyon jó cuccokat a lányomnak.Azt hiszem 2200/kg .Állitólag augusztusban már őszi téli cuccok is lesznek.
2010. júl. 21. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:
A Széchenyi utcaiba én is be szoktam térni, meg régebben jó volt az, ami a Tesco mellett a Róza szőnyegházzal egy udvarban van. És szintén örülök, h karmen szintén debreceni!:)
2010. júl. 21. 16:25
 6/10 anonim ***** válasza:

itt vagyok.. köszönöm! nagyon jól esett..

epreskerti turik:

a 4 es busz bulgár utcai megállójánál a coop áruház melletti zöldséges pavilonban amerikai turi

a mikepércsi út elején az erőmü utáni megálló - sajnos nem tudom a nevét- egy gyógyszertárra és masszázsszalonra néz. abban az utcában -epreskert utca - közepén van egy sima kertesház annak az aljában is van egy nemrég nyilt turi

még egyikben sem voltam .

2010. júl. 21. 17:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha gondolod megirom a telszámom priviben és járhatunk sétálni ha van kedved.
2010. júl. 21. 17:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó lenne!:) Beállítottam, hogy lehessen privit írni :)
2010. júl. 22. 10:47
 9/10 anonim válasza:

Sziasztok,

nem tudtok esetleg a dobozi ltp. környékén is valami jó helyet?

2011. jan. 23. 18:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen közel gondoltad, de a Csapó utca Árpád tér fele eső részén az emeletes házsk aljában van két bababizományi: az egyik különösen jó 300-400 Ft-ért pl. nagyon jó kis kardigánt lehet venni.
2011. jan. 26. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!