Debrecenben hol van jó babaruha turkáló?
-petőfi téren a kozmetikus mellett a soron egy de már nem olyan igényesek mint rég inkább csak játszóruhának valók vannak.
-a malomnál a kenézytől egy saroknyira a shell kútnál egy holland turi sok picibaba ruhával és játékkal mindennap jó de péntekenként a legolcsóbb
- a tesco melletti lángossütőnél -pesti út- egy nagy turi ott főleg angol cucc van vállfás darabáras és kilós tálcán is van minden méret korosztály nagyon szeretem !!!
- a csapó utcán a fórumtól egy kőhajitásnyira a sarki fagyizó mellett egy az is szuper ott tálcás darabáras -főleg gyermek és tálcás kilós -vegyes- van meg van babaapróság kilós -3800.ft / kg
van az otitól egy saroknyira a déri térnél a sarki bank mellett is egy ott van cipő és főleg alkalmi ruhák de kevés a kisruha sok a póló és a naci
az árak ugyanazok 3800.- / kg
nagyjából ezek ja meg az epreskertben most nyilt kettő de azokban még én se voltam.
a 4-es busz vonalán ha érdekel még megirom azokat is ..
itt vagyok.. köszönöm! nagyon jól esett..
epreskerti turik:
a 4 es busz bulgár utcai megállójánál a coop áruház melletti zöldséges pavilonban amerikai turi
a mikepércsi út elején az erőmü utáni megálló - sajnos nem tudom a nevét- egy gyógyszertárra és masszázsszalonra néz. abban az utcában -epreskert utca - közepén van egy sima kertesház annak az aljában is van egy nemrég nyilt turi
még egyikben sem voltam .
Sziasztok,
nem tudtok esetleg a dobozi ltp. környékén is valami jó helyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!