Gyermeketek verte a fejet idegessegebe? Ha ideges a lanyom veri a fejet a falba padloba persze nem engedjuk raszolunk elvesszuk onnan.14honapos
Figyelt kérdés
2020. jan. 1. 10:46
1/10 anonim válasza:
Az én unokám,ha valami nem tetszik neki, sir és hirtelen tépi a haját.
2/10 anonim válasza:
Tesómé egy időben csinálta.Leszokott róla mikor párszor hagyták, hogy ,,koppanjon".
3/10 anonim válasza:
Nagyobbik lányom csinálta ezt. Sok kisgyerek csinálja, kifogja nőni. Egyenlőre nem tudja magát másképp kifejezni. Nekünk az vált be ha eltereltem és közben elmagyaráztam neki mit érez most.
4/10 anonim válasza:
14 hónapos fiam is csinálja, én nem kerítek neki nagy feneket különben még rákap. Inkább szólok neki, hogy jaj nézd mit csinál a cica, vagy hasonló. Minél inkább érzi hogy a fej beverésével valamiféle óvó figyelmet kap, annál jobban raszokik. Legalábbis szerintem. Én úgy teszek mintha nem csinálna semmit, de azért próbálom kizökkenteni.
5/10 A kérdező kommentje:
En attol felek, hogy bajt okoz magaban. Annyira erosen tudja verni a fejet a padloba falba stb ezert tiltom neki
2020. jan. 1. 14:14
7/10 anonim válasza:
Három gyerekből egy csinálta. Hamar abbahagyta, mert nem ért célt vele. Ha ilyenkor nagy felhajtást csinálsz a fejütögetés körül (megakadályozod, magyarázod, hogy nem szabad, miért nem szabad) akkor pont ellentétes hatást érsz el, annál intenzívebben és kitartóbban fogja csinálni, mivel látja, hogy reakciót vált ki belőled, hatni tud rád vele.
8/10 anonim válasza:
Igen
Nem egyszer zöldült a homloka, hiába próbsltam megakadályozni
9/10 anonim válasza:
Öcsém csinálta anno. De hamar rájött hogy faj. Utána már csak kamuverte. Nagyon röhögtünk rajta.
10/10 anonim válasza:
Az én fiam is csinálta, míg ra nem jött, hogy fáj. A fajdalomküszöböt tesztelik. Mostanában a fejét veri, kezd beszélni és felidegeli, ha nem tudja magat kifejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!