Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van két örökbe fogadott...

Van két örökbe fogadott kisfiúnk. Egy 15 hónapos és egy 2 hetes. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Édes testvérek. A nagyobb nagyon szelíd, mosolygós, csodálatos gyerek. A kisebb egy hete érkezett, vele nehéz. Sokkal követelőzőbb, folyamatosan ordít, ha leteszem. Ha felveszem, csend. Keveset alszik. Most mindketten náthásak is voltak. A férjem a kicsivel nem foglalkozik, még meg se fogta, mert egyszer próbálta és a baba emelt a hangerőn. Nem tudom mindig dajkálgatni. Segítség nincs. Éjjel is nehezen alszik vissza, ma is másfél órát sétáltam vele. Ha leülök, kiabál és úgyis eléri, hogy sétáljak. Elég türelmetlen vagyok vele, rá is szólok. Néha nagyon elegem van, kiakadok. Az is baj, hogy a nagyobb elkényeztetett minket, olyan jófajta. Nem akarok lelki sérülést a gyereknek, meg különbséget tenni sem, de egyelőre pont ezt csinálom. Nagyon szégyellem magam és tehetetlen vagyok, mondjatok valami okosat légyszi, mit tehetek?

2019. dec. 29. 08:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Hol vagy? Egyre jobban kezdem azt hinni,hogy a kérdésed kamu. Ez csak azért dühítő,mert ilyenekkel jóérzésű ember nem él vissza. Tudod,én pontosan tudom,milyen évekig gyerekre várni,milyen inszemek és lombikok sikertelensége után örökbefogadni. Milyen először meglátni és a karodban tartani Őt. Hát nem olyan,amiről te mesélsz. Pedig a második (9 hónaposan fogadtuk örökbe) épp a szepa kellős közepén volt. De szerettem minden átvirrasztott éjszakával együtt.

Szóval remélem,nem kamuztál ilyennel,és csak azért nem jelentkezel,mert épp ismerkedtek a picivel.

Ha mégis kamu...ezt a gondolatot most nyitva hagyom,aki akarja,gondolja tovább.

(13-as)

2019. dec. 29. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!