Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sokszor olvastam már a Hipp-es...

Sokszor olvastam már a Hipp-es kuponokról. Hol lehet ilyeneket beszerezni? A honlapon nem láttam semmi regisztráció-féleséget.

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 17:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgy látom, nem csak engem érdekel a dolog.:) Köszi a segítséget! Ikres, szerintem ne habozz, két babával simán jár Neked egy újabb csomag, de én lehet, hogy kihagynám még azt is, hogy egyet már kaptam.;)
2010. júl. 20. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
én írtam,az ikres anyukának, hogy írjon új e-mailt.írdd le, hogy kettőt kérnél, mert ikreid vannak, de ne írdd bele, hogy már egyet kaptál.mint írtam, én csak egyszer írtam nekik, mégis kaptam kettőt,lehet véletlenül.nekik ez marketing, nem tétel eggyel több vagy kevesebb.
2010. júl. 21. 14:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Tegnap írtam a Hipp-nek, de eddig még nem válaszoltak... Azért remélem, fognak, és kapok kupont.
2010. júl. 21. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ikres anyuka vagyok. Én is írtam nekik, és őszintén megírtam,hogy egyet már kaptam, de mivel ikrek vagyunk, szeretnénk mégegyet. és válaszoltak, hogy postázzák. :)
2010. júl. 24. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!