1 éves babán lehet melegkiütés karhajlatban, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon csúnya, 2 napja jött ki, a jobb kezénél a karhajlatban jobban, de még a csuklóhajlatában is :((
Nem nagyon tudok mit csinálni, 35 fok van nálunk, klímára nincs pénzünk, ventillátor megy.
Felváltva hintőporozom és neogranormonozom. Naponta többször ültetem a fürdőkádba, langyos vízbe.
Ugye jobb, ha a héten elmegyünk dokihoz?
Bár az itthoni meleget nem tudom megszüntetni. Mit csináljak addig?
2010. júl. 20. 17:15
1/3 anonim válasza:
olyan nekem is szokott lenni. nem tud az orvos sem jobbat mondani annál mint amit most csinálsz. ez van. nem bírja a bőre az izzadást ezért kipattog tőle. hintőpor hogy szárazon tartsd,ez a legjobb....szegény kis picur
2/3 anonim válasza:
az orvos tényleg nem tud jobbat mondani.....a meleget meg nem lehet megszüntteni....a hűtés is jót tesz neki....nyugodtan többször is teheted fürdőkádba langyos-hideg vízbe....felfrissül tőle egy kicsit és hátha nem üti ki a bőrét....:)
3/3 anonim válasza:
Én Flavinos kálcium krémet próbáltam, használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!