Jó vagy rossz dolog a járóka?

Mitöl lenne rossz dolog?
Van akinek kello van akinek nem.
Nekünk azért van mert nagy a lakás, és ha a nappaliban vagyunk akkor csak bele kell tenni, pont mint egy kiságyban. késöbb ha már elkezd mászni is jó lesz, mert leengedjük aztán ha csöngetnek és rohanni kell az ajtóhoz vagy pl forr a víz a konyhában akkor csak bele tezsem, tudom hogy biztonságban van arra az 1 percre míg nem látom.
Aztán ha nagyobb abba dobálom össze majd esténként a játékokat amit a nappaliban hagy.

Unokatesóm most jár fősulin valami csecsemő-gondozó okj-ra, és ott azt tanítják, hogy valamilyen formában káros. Mármint az abban tartott babák visszahúzódóbbak, csendesebbek, meg ilyenek lesznek.
De nekünk is van, vagyis most vettük, mert elkezdett forgolódni, és hát minden pillanatban nem lehetek mellette. Panelban lakunk, a konyhába nem fér be, de sokáig eljátszik benne. Beledobálom az összes játékát, és "küzd" értük. Sőt! Szerintem még a készségeit is fejleszti, mert ha kell neki a játék, ami pl a másik végében van, akkor "el kell jutnia" hozzájuk. :))
Tehát hasznos szerintem.

De ugye nem a bébikompra gondolsz?
Csak azért kérdezem, mert már párszor láttam itt a "járóka" szót használni a bébikompra.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!