Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó vagy rossz dolog a járóka?

Jó vagy rossz dolog a járóka?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, ha nincs állandóan benne és mellette ki tudja még magát mozogni, persze akkor ha már kúszik, mászik stb. Nekünk is van, 20-30 percet simán eljátszik benne akkor mikor körülötte főzök, pakolok stb.
2010. júl. 20. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Mitöl lenne rossz dolog?

Van akinek kello van akinek nem.

Nekünk azért van mert nagy a lakás, és ha a nappaliban vagyunk akkor csak bele kell tenni, pont mint egy kiságyban. késöbb ha már elkezd mászni is jó lesz, mert leengedjük aztán ha csöngetnek és rohanni kell az ajtóhoz vagy pl forr a víz a konyhában akkor csak bele tezsem, tudom hogy biztonságban van arra az 1 percre míg nem látom.

Aztán ha nagyobb abba dobálom össze majd esténként a játékokat amit a nappaliban hagy.

2010. júl. 20. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálunk az első gyereknél nem volt, de a másodiknál már szükségünk volt rá, a nagyobb ne tegyen benne kárt, amikor nekem dolgom volt. Szerintem jó dolog, a lányom nagyon sokat eljátszott benne.
2010. júl. 20. 15:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Legalább van mibe kapaszkodnia.Létezik zenélő járókeret is babáknak.
2010. júl. 20. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen jó.Mi biztos h nem tudnánk meglenni nélküle.Hiszen,ha belegondolsz,itt biztonságban tudod Őt,a kiságyán kívül is.Csak ne hálósat vegyél.Nekünk ikreink vannak,és először egy 1*1 -es hálósat vettünk,de sztem az még egy gyereknek is kicsi,főleg h a hálója befelé is hajlik.Azon kívül a kicsim nem tudott belekapaszkodni,amikor már szeretett volna felállni.Amikor kicseréltük nekik,azonnal felállt.Rontja a szemét is,még nekünk is káprázott,amikor belenéztünk.Hátránya a rácsosnak, h ki"folynak" belőle a játékok,a rácsok között,ill. h ők is ki tudnak nyúlkálni,időnként ellopnak ezt-azt,papucsot,távírányítót stb.:))Ezek a hátrányok még mindig elenyészőek a hálós járókáéhoz képest.Igaz,nem lehet összecsukni,de nem foglal nagyobb helyet a térben,mivel alacsonyabb.Ütni sosem ütött,mivel túl messze vannak egymástól az oldalak,nem esett sosem neki.
2010. júl. 20. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
2010. júl. 20. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Unokatesóm most jár fősulin valami csecsemő-gondozó okj-ra, és ott azt tanítják, hogy valamilyen formában káros. Mármint az abban tartott babák visszahúzódóbbak, csendesebbek, meg ilyenek lesznek.

De nekünk is van, vagyis most vettük, mert elkezdett forgolódni, és hát minden pillanatban nem lehetek mellette. Panelban lakunk, a konyhába nem fér be, de sokáig eljátszik benne. Beledobálom az összes játékát, és "küzd" értük. Sőt! Szerintem még a készségeit is fejleszti, mert ha kell neki a játék, ami pl a másik végében van, akkor "el kell jutnia" hozzájuk. :))

Tehát hasznos szerintem.

2010. júl. 20. 16:18
 8/10 anonim ***** válasza:

De ugye nem a bébikompra gondolsz?

Csak azért kérdezem, mert már párszor láttam itt a "járóka" szót használni a bébikompra.

2010. júl. 20. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Neked nagy könnyebbség, ha a baba is szteretni neki se gond.
2010. júl. 20. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó. Elég nagy a konyhánk, és sokat vagyunk itt, én csinálom a dolgom, ő meg benne játszik, énekelek neki, vagy bohóckodunk jókat. Van kutyánk is, és ha el kell mennem pl. wc-re, szívesebben hagyom a járókában a babát, mert ott nem tudja nyalogatni. Mondjuk ő még nem mászik, csak forog ezerrel. Én mindenesetre csak ajánlani tudom a rácsos fa járókát.
2010. júl. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!