Montessori tornyot kb. mikor tudta felépíteni a babátok? Mikortól érdekelte maga a játék?
Ajándékba vettünk egy ilyet a 10 hónapos unokaöcsémnek, és mivel nálunk mindig minden ajándék titok nem kérdezhetem meg a szülőktől, hogy jól lesz-e? Szerintetek ebben az életkorban már fog tudni mit kezdeni vele?
Olyat választottunk egyébként ami a klasszikus, kúpra kell szines karikákat felhúzni. Gondoltam ha még nem is tudja de a szines karikákat majd szeretni fogja.
Kicsit korai.., de nem baj.. mire igazán érdekelni fogja, addigra megismeri..
/ 1-2 hónap/
Köszönöm a sok választ! Ez így nagyon pozitív, remélem szeretni fogja, és ha nem is rögtön de egyszercsak majd használni is.
Igazából azért ezt választottuk mert úgy láttuk hogy a plüssökért nem rajong, de a kis formás műanyag játékokat szereti, és néha a kisebbet a nagyobba teszi, plusz ki és bepakol a dobozból. Majd megírom mekkorra sikere lett vagy sem :)
Közben megkapta ám :)
Nagyon jól sült el. Imádja a karikákat, hurcibálja őket ide-oda😁 meg rágcsálja, rakosgatja.
Leszedni egyből letudta. Azóta (videón mutatta a tesóm) már össze is rakja, igaz nem sorban. De egyszercsak, ahogy mutatták neki elkezdte felfűzni a karikákat. Ha sorban adják neki vagy készitik oda, akkor sorba is fel tudja rakni (persze ez nem az ő érdeme) de nagyon cuki :)
Úgyhogy ennyi idősen nálunk/náluk bevált! Ha idetéved valaki, akkor tudom ajánlani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!