Miert ebred ilyen koran?
Megorulok... 6 honapos babam 2 hos kora ora alalidta az ejszakat este 7tol reggel 8-fel9ig. Most meg 2-3 hete mar reggel 6kor fent van. Probltam h kesobb fektetem le de akkor is. Nem ertem ez miert van? Mit lehet tenni h visszaalljon a regi rend?
Az orulj h 6ig alszik masnak egesz ejjel ebred a gyereke valaszokat inkabb ne koszi :)
Változik
Lesz ez cifrább is, aztán idővel visszaáll a rend.
Nálunk pont az ellenkezője..
6:15-kor kelt mindig...
Most meg 7:10-van, meg sem mozdul..
Hónapokkal ezelőtt átállt..
Szerintem neked kiváncsi,,, nyílik a világ..
Sajnálja az alvásra az időt
Nappal hogy alszik?
4# vagyok! Az utolsó válaszolónak igaza van. Lehet átmeneti, lehet alkati, de még ezektől független is sokszor változhat a dolog.
Az én babám egyébként korán alvó, már picinek is legkésőbb 21.00 körül mindig aludt. Aztán átállt a 20.00-20.30 körüli elalvásra.🤷🏻♀️ Ez a mai napig is íy van, és “sajnos” ha véletlen valami miatt később kerül ágyba, akkor sem alszik tovább.😐
Ez van, mi lassan hozzászokunk hogy ő egy pacsirta, és azonnal aktív is. Elvileg ha már csak 1x alszik majd napközben akkor lehet hogy hosszabbra nyújtja a reggelt.. vedőnő legalabbis ezt mondta, de az is lehet hogy nem. Ő még 2x alszik, így nem tudom, de kiváncsi leszek, hátha!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!