Azért ébred a babám 4.30-kor, mert korán teszem le este, és kialudta magát?
7 hónapos lesz, 20 órakor teszem le, ha jó az éjszaka, pontban 4.30-kor kukorékol szopiért. Aztán 7-ig visszaalszik.
Másnak is csinálja ezt a babája?
Egyetértek az előttem szólóval. Adjál neki mást is az anyatejen kívül, ha van elég tejed nem kell túl gyors léptekben. Napközben egy kis gyümölcs gabonával, tejpép, vagy rizspép uzsonnára, vagy vacsorára.
4 hónaposan kezdtük mi a hozzátáplálást. Azóta meglepően hosszúakat alszik. Örültem már ha 7-8 órát aludt, most 6 hónapos a kisfiam és letesszük este 8-kor és reggel 7, fél 8 felé ébred. Egyik nap viszont reggel 6-kor ébredt. Aznap este adtam neki egy fél adag krumplifőzeléket kb 90 gr. 240 ml tápszert és vissza is álltunk a 7 órai kelésre.
Szoptatsd meg és vissza fog aludni. Az anyatej könyebben emésztődik, nem kell ezért este megtömni mással.
Enyém akkora korában még simán kelt 2x, ciczett és aludt vissza.
22:58-as
Az én lányom már 22 hós és még mindig van, hogy ébred, pedig eszik, iszik rendesen+ cicizik is.
Teljesen mindegy mennyit evett, hányszor kapott szilárdta, hol voltunk, milyen idő van....
Ez van , a babák nem gépek, van jó alvó és rossz alvó felnőtt is.
Mar miert lennel rossz anya? En is keson fekszek le, de ez meg nem ok arra, hogy rossz legyek. A tejcsi azert apad, mert mar kap mast is. Probalj fejni (bar tudom, hogy az is ido).
Es hogy megnyugodj, masok gyerekei is felkelnek ejszaka enni, sot van olyan gyerek, aki egesz ejszaka ordit, na az a szulo tenyleg elront valamit.
szia, NEM VAGY ROSSZ ANYA , nekem 8 hós a fiam, de még mindig kel hajnal 4 kor cicizni, de vissza is alszik.
De egy kivétel, ma felkelt 2 kor, majd már 6 kor kérte a reggeli, azóta fent van, na ilyen nem fordult még elő, ezáltal borul a megszokott napirendünk is!
Ez van. Én fürdés előtt adok neki egy kis tejpépet, mjd fürdés és cici, alvás.Tejem már kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!