1 hónapja fájnak a térdeim.9 hónapja szoptatom a kislányomat, még mot is 5x 1 nap. Összefügghet a térdfájással?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 13:25
2/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a szoptatással függ össze, hanem azzal, hogy nő a baba és több kilót cipelsz, amikor fogod:))
3/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt ,de nekem mar terhesseg alatt jelentkezett.Es szoptatas alatt is folytatodott,A kez izuleteim is fajtak.Kb a fiam 18 honapos koraig tartott utanna kezdett megszunni,pedig meg mindig szoptatok,ket eves elmult.Szerintem a hormonok okozhatnak kisebb izuleti gyulladast.
De ezt csak en gondolom igy.Lehet hulyeseget irtam?
4/7 anonim válasza:
Ismerősömnek újra kell műteni a térdét, a baba "kiszívott" belőle mindent (egyszerűen szinte elfogytak a porcai), 7 hónapja szoptat, napi 5x szintén.
5/7 anonim válasza:
Nekem a bokaizületeim fájtak nagyon, amig szoptattam.
7/7 anonim válasza:
Nekem a bokam es a csukloim fajnak pedig csak 3 honapja szoptatok :(. Szeritnem osszefugg vagy a szoptatassal, vagy a hormonhaztartassal a fajdalom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!