Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudnatok nekem segiteni?

Tudnatok nekem segiteni?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elunk es nemsokra megyunk haza 4 hos babankal,arra lennek kivancsi h aptamil tapszert lehet e otthon kapni es ha igen milyen kiszerelesben!Persze tudok haza is vinni,de azert ha otthon megtudom vasarolni akkor egyszerubb lenne!A segitseget elore is koszonom!
2010. júl. 20. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Igen lehet kapni. Neten is utána tudsz nézni a webpatikákban. Az árak nagyjából egyformák mindenhol.
2010. júl. 20. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:

Sem a nagyobb babaáruházakban, sem gyógyszertárban nem láttam ilyet. Ami biztosan van: Hipp, Beba, Mildibé, Milupa.

BP-i vagyok

2010. júl. 20. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:

1.vagyok. Veszprémben van és Fehérváron is. A webpatikák közül itt is van többek között:

[link]

2010. júl. 20. 13:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én vok hülye de az aptamill is milupa tápszer, az én babám is ilyet eszik.
2010. júl. 20. 13:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszt,de igazan olyat amilyet mi iszunk nem talaltam!szerintetek ha nem teljesen egyforma,nem olyan mint amit itt kap de aptamil akkor azt adhatom neki?
2010. júl. 20. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Keresd nutrilon néven ha van,ha ugysincs akkor a Milupa az!
2010. júl. 20. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Adhatod nyugodtan,melyiket itta eddig?
2010. júl. 20. 13:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Aptamil 2 (hungry baby)
2010. júl. 20. 13:40
 9/10 anonim ***** válasza:
szerintem csak akkor hozzál haza, ha utána is lesz utánpótlásod külföldről.
2010. júl. 20. 13:53
 10/10 A kérdező kommentje:
csak 3 hetrol lenne szo,latogatoba megyunk haza!csak azert kerdeztem,hogyha van lehetoseg otthon beszerezni akkor nem vinnenk haza.
2010. júl. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!