1 hónaposnak adtam 20 ml vizet. Lehet baj?
20ml viztol biztosan nem lesz semmi baja, el nem tudom kepzelni hogyan merult fel a
fejedben...
Hany eves vagy, kedves kerdezo? Nincs a kozelben senki, aki legalabb az elejen tamogatna, hogy ne parazz ra a legkisebb dolgokra is, teljesen feleslegesen?
Nem gondolhattad komolyan, hogy egy babának baja lesz 2 cl víztől.
Ennyire ostoba csak nem lehet senki.
Ez a nem adunk inni a babának baromság mostanában terjed csak. Most mindenre anyatej. Én ezt tartom baromságnak.
Nyilván szomjas volt a gyerek, ezért ivott. Ha babavizet adsz neki, akkor semmi baja sem lesz.
Ez az anyatej misztifikálás szüli ezt a sok téves riadalmat.
Nem kell félned,semmi baja sem lesz a kisbabának.
Régen éjjel nem is szoptattak. Nagyanyám idejében teát kaptak. Mondjuk ezzel sem értek egyet, de az elvet értem.
Hu ez de hulyeseg mar bocs :)
Fiam nyari baba, kotelezoen itattni kellett a hoseg miatt.
Ő gondolom, ugyanaz az anyuka, aki minden héten beparazik valami a babája miatt és itt közzéteszi minden alkalommal.
Kerdezo! Ha te vagy az, pszichológus! Ha nem, akkor bocsi. Ha igen, ha nem, kutya baja nem lesz attól a kis víztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!