Kaptunk egy 5 literes Szentkirályi szénsavmentes vizet,14 hónaposnak már lehet azt adni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:47
2/8 anonim válasza:
14 en a 7 honapos fiamnak azt adom!ra is van irva hogy babaknak forralas nelkul adhato!biztos azert kaptad nem?
3/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem,mert ezen nem találtam,hogy írná rajta.Vagy csak nem olvastam el rendesen...
2010. aug. 10. 22:07
4/8 anonim válasza:
Szia!
Persze, szerintem nem érdemes hónapokon keresztül adni egyfélét, de miért ne adnád, amíg van. Az én fiam 3 hós kora óta csapvizet iszik, ha pedig nem vagyunk itthon, akkor ásványvizet, pl. amit te is írtál. Semmi baja, természetesen.
5/8 anonim válasza:
1 évesnek már simán adhatsz bármilyen mentes vizet, és jó ha váltogatod az ásványi agyag tartalom miatt.
6/8 anonim válasza:
Nyugodtan. Az én kislányom is ezt issza, ha elfogy épp a Jana Baby víz itthon.
7/8 anonim válasza:
off 22:28-as nem vagy semmi csapvizet adni egy 3 honapos babanak?miert teszed ezt a babaddal?
8/8 anonim válasza:
22.28-as vagyok. Gondolod, hogy tenném, ha kicsit is hinném, hogy ártok neki? Miért gondolod, hogy a csapvíz rosszabb, mint a babavíz? Egy laborban dolgoztam, amíg a doktorimat csináltam és amikor terhes lettem elmentem ismét, viccből vizsgálgattam babavizeket (ásványi anyag tartalom, bacik (E. coli), ilyesmi), meg ásványvizeket, meg csapvizeket. Hát, nem akarlak elkeseríteni a végeredménnyel. Bár én ettől függetlenül is csak csapvizet adnék. Ahol lakom nincs gond a vízzel. Szerintem kicsit túlgondolt ez... ahogy a többi babás kérdés is. Ne adj neki szamócát, meg narancsot, meg csak anyatejet, meg anyatejre nem lehet allergiás (hahaha), szóval sok butaság kering és mivel természettudományos-biológiai-laboros végzettségem van, sok csudát láttam már. Pl. a bio... haha (ja, egyébként kertész vagyok), na annál nagyobb rosszat nem tehetsz a gyerekeddel, minthogy mindig bio cuccokat adsz neki. A legnagyobb baci- és gomba forrás. Szóval sok tévhit van, szerintem az egyetlen menedzselhető mód, hogy ne tegyél rosszat a gyerekednek, ha nem leszel szélsőséges: kap biot is, meg nem is, meg anyatejet is, meg mást is, meg csapvizet is meg mást is. Mindent, mértékkel. Tudom ám, hogy nem leszek népszerű, sebaj. A babám 11 hós és soha semmi baja nem volt, mindent eszik (mindenből frisset, de semmi egyéb kikötés), odafigyelve, ha valamiről úgy láttam, hogy nem ok, akkor nem kapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!