Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elkezdjek kúpot használni...

Elkezdjek kúpot használni Nála? Fogzás lehet?

Figyelt kérdés

5 és fél hónapos babánk 2 hónapos korától végigaludta az éjszakát egészen 2 héttel ezlőttig. Akkor viszont elkezdett többször is felébredni éjszaka. Hason alvó baba, forgolódik a hátára, aztán felébred...sokszor elég, ha visszafordítom és alszik kb. egy órát, de utána megint felébred sírva. Próbáltam visszaaltatni, babusgatni, megitattam..., de csak akkor alszik vissza, ha megszoptatom. akkor is csak 1-2 órára. Szerintetek is fogzás lehet? Milyen kúpot használjak éjszakára? Chamomilla ch. 30-at kap reggel, este, nem érzem sok hatását. Viburcol kúpot reggel, este? Nurofent este?

Szerintetek?

2010. júl. 20. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudom,hogy hogy adagold,de azt tudom hogy mi tegnap voltunk orvosnál a szintén 5 és fél hós lányommal és a doki azt mondta ne adjak neki 6 hó alatt nurofent,mert nincsenek adatok hogy hogyan hat a babára.Azt mondta szigorúan 6 hó,inkább picit több.Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam,remélem azért hasznos volt.
2010. júl. 20. 07:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Viburcol semmit nem ér, Nurofent me Pandolt nem adtam, csak ha lázas vcolt, 16 hónap alatt egyszer.

És ő csak 15 hósan kezdte végigaludni ez éjszakát, de eszembe sem jutott ezért lenyugtatni Panadolal, vagy Nurofennel.

2010. júl. 20. 08:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Így van, ahogy az első írja! Nurofen "idősebb" korban ráér.

Próbáld inkább dentinox-szal napközben és este vibrocil. Bár megjegyzem, hogy a vibrocil nem fájdalomcsillapító, hanem enyhe nyugtató.

A fogzást így kell "kibírni" sajnos,türelem...

2010. júl. 20. 08:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj kedves második, de nem rosszat akarok a babámnak, meg nem lenyugtatni, hanem szeretném, ha kipihenné magát és nem fájdalomra ébredne fél óránként. Te tényleg nagyon jó anya lehetsz, ha eszedbe sem jutott a fájdalmát enyhíteni. Köszönöm a kioktatást!

A többi válaszolónak köszönöm a normális választ, semmilyen kúpot nem adtam még Neki, csak érdeklődtem, hogy szerintetek érdemes e velük próbálkozni vagy nem ér egyik sem semmit.

2010. júl. 20. 09:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Esetleg nézd meg ezt az összesítést, hátha nem megfelelő a homeós bogyó amit adsz neki: [link]
2010. júl. 20. 09:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, elolvastam. Ezek szerint is a chamomilla való neki:))
2010. júl. 20. 09:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. Azt ne hagyd figyelmen kívül hogy 6 hónapos kor körül van egy fejlődési ugrás, és lehet hogy nálatok ez is bezavar a fog mellett. Mivel nappal meleg van, ezért lehet hogy este, éjjel pótolja a napi emelt adagot. A homeós szerek nekünk sokat segítettek, csak javasolni tudom.
2010. júl. 20. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!