Elkezdjek kúpot használni Nála? Fogzás lehet?
5 és fél hónapos babánk 2 hónapos korától végigaludta az éjszakát egészen 2 héttel ezlőttig. Akkor viszont elkezdett többször is felébredni éjszaka. Hason alvó baba, forgolódik a hátára, aztán felébred...sokszor elég, ha visszafordítom és alszik kb. egy órát, de utána megint felébred sírva. Próbáltam visszaaltatni, babusgatni, megitattam..., de csak akkor alszik vissza, ha megszoptatom. akkor is csak 1-2 órára. Szerintetek is fogzás lehet? Milyen kúpot használjak éjszakára? Chamomilla ch. 30-at kap reggel, este, nem érzem sok hatását. Viburcol kúpot reggel, este? Nurofent este?
Szerintetek?
Viburcol semmit nem ér, Nurofent me Pandolt nem adtam, csak ha lázas vcolt, 16 hónap alatt egyszer.
És ő csak 15 hósan kezdte végigaludni ez éjszakát, de eszembe sem jutott ezért lenyugtatni Panadolal, vagy Nurofennel.
Így van, ahogy az első írja! Nurofen "idősebb" korban ráér.
Próbáld inkább dentinox-szal napközben és este vibrocil. Bár megjegyzem, hogy a vibrocil nem fájdalomcsillapító, hanem enyhe nyugtató.
A fogzást így kell "kibírni" sajnos,türelem...
Már ne is haragudj kedves második, de nem rosszat akarok a babámnak, meg nem lenyugtatni, hanem szeretném, ha kipihenné magát és nem fájdalomra ébredne fél óránként. Te tényleg nagyon jó anya lehetsz, ha eszedbe sem jutott a fájdalmát enyhíteni. Köszönöm a kioktatást!
A többi válaszolónak köszönöm a normális választ, semmilyen kúpot nem adtam még Neki, csak érdeklődtem, hogy szerintetek érdemes e velük próbálkozni vagy nem ér egyik sem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!