Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az igaz hogy ha mindig haton...

Az igaz hogy ha mindig haton fekszik a baba es a feje elore nez akkor lapos feje lesz?

Figyelt kérdés
Vedono mondta de van akinek lapos feju babaja lett vagy ez szerintetek hülyeség?
2019. dec. 15. 09:52
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Igen, lapos lehet a feje. Az enyém mindig 1 oldalra fordulva tartotta a fejét, ott laposabb neki sajnos.
2019. dec. 15. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
A lányom sokáig csak a hátán feküdt, de nem lett lapos a feje. Igaz, vmikor oldalra fordította a fejét alvás közben.
2019. dec. 15. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

A kislányomnak a szülés közben eltört a bal kulcscsontja, ezért mindig a jobb oldalára tettem le aludni, csak úgy aludt jól. 2 hét után abszolút észrevehetően laposabb lett a jobb oldala a fejének. Akkor átraktam már hanyatt is, hasra is, javult a helyzet, most 4 hónapos és kb mostanra tűnt el az aszimmetria teljesen.

Amúgy:

[link]

2019. dec. 15. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem feltétlenül. Kisfiam 8 hónapig csak háton aludt. Feszes volt a válla és a nyaka, nem tudott máshogy. Egyáltalán nem lett lapos a feje. Csak a haja kopott ki hátul egy kis kerek foltban, de már visszanőtt az is.
2019. dec. 15. 11:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint genetika. Az ikreim csak háton tudták aludni, amíg nem forogtak önállóan és bizony deformálódott a fejük. Nagytesójuk ugyan így volt, neki nem lett lapos, csak kikopott a haj. Egyébként az ellapult fej is visszaáll, ha megszűnik az egyoldalú terhelés. Kb. 2-3 éves korra felveszi a fej a gének által diktált végleges formát.
2019. dec. 15. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos van egy lapos rész a koponyámon, mert mindig azon a részén aludtam.
2019. dec. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!