Meddig tartott a vezetgetős-sétálós korszak? Mennyi idő alatt tanult meg járni onnantól kezdve, hogy elkezdett a bútorok mellett mászkálni, meg az ujjatokba kapaszkodva csámpázni?
Figyelt kérdés
Baromira derékfájósok vagyunk, és a kisfiúnk egész nap csak sétafikálna. Kíváncsi vagyok hány görnyedt hónap vár ránk.2010. júl. 20. 00:00
1/7 anonim válasza:
Nekunk 3 egesz honap jutott!
Kitartast!
2/7 anonim válasza:
Az enyémnek 4, de ő megfontolt típus mindenben. Én nem sétáltattam soha, szerintem nem tesz jót neki. A maga tempójában jó, ha ráérez a sétálásra.
3/7 anonim válasza:
Soha nem sétáltattam egik gyerekemet sem. Nem tesz jót neki,mert a gerince is elferdülhet. Ha fogod a kezét,akkor "féloldalasan" jár. Sokkal később tanul meg így egyedül menni. Hagyd egyedül a bútorok mellett,nemsokára egyedül is megindul. Ha elesik,akkor se vedd fel,mert meg kell tanunia esni is. Egy-két hét is eltelhet,mire egyedül menni fog.
4/7 anonim válasza:
Nem értek egyet a sétáltatással. 1 hónapig járkált bútorok mellett kapaszkodva a lánykám, utána elindult egyedül. Egy lépést sem vezettük kézenfogva.
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez is baba függő, az én kislányom 7 hósan már felállt 2-3 hétre rá már felkapaszkodott bútorokra, most 9 hós és még mindig nem megy egyedül, kb 2 napja nyúl a kezemért hogy úgy haladjunk.
6/7 anonim válasza:
A kisfiam kb. 10,5 hónapos volt, amikor a bútorokba kapaszkodva elindult, és egy éves korára - sok fenékre huppanással - már önállóan járt. Nagyon ritkán vezetgettem a kezét fogva.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. júl. 20. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!