Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpépet csak vacsorára...

Tejpépet csak vacsorára szoktak adni?

Figyelt kérdés
Én még nem adtam tejpépet, vacsorára főzeléket kap a kislányom (10 hónapos), uzsira meg gyümölcsöt rizspehellyel.Esetleg laktatóbb a apép, mint a főzi?Gyümölccsel vagy magában?Melyiket javasoljátok?
2008. nov. 18. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel uzsira szoktam adni a babámnak a tejpépet, de szerintem bármikor adható, előfordult hogy ebédre kapta. Nem hiszem hogy laktatóbb lenne, egyszerűen csak más jellegű. Gyümöcsöt nem szoktam bele rakni, mert azt mindig tízóraira kap egy nagy adaggal és nagyon szereti így magában főleg a vaníliásat.
2008. nov. 18. 16:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2008. nov. 18. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 6 hós,reggelire és vacsorára kap tejpépet.Tízóraira és uzsira gyümölcsöt,vagy telj.kiörlésű rizses gyüm.-öt,ebédre főzeléket.
2008. nov. 19. 00:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2008. nov. 19. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!