35 fölötti első babás anyukák, vállaltok, vállaltatok második babát? És ha igen mikor?
Figyelt kérdés
2010. júl. 19. 21:06
1/10 anonim válasza:
4 hónapja szültem, mivel nincs segítségem, a férjem nem csinál semmit, így nem vállalok másodikat.
Fizikailag jól vagyok, de nem keresek jól annyira, hogy egy házvezetőnőt fogadjak. Külső segítség nagymami stb. nincs.
2/10 anonim válasza:
Igaz,én a másodikat szültem 35 felett,az elsőt még 21 évesen,de tervezünk egy harmadikat és egyben utolsót is.Most 10 hónapos a babám és megvárom,míg nem lesz ennyire cicifüggő,éjjel is szoptatok még.Szóval még várunk picit.
3/10 anonim válasza:
Én 36 évesen szültem a kislányomat most 10 hetes.Ha minden jól alakul szeretnék még egy babát ,kb 2-3 év múlva,még 40 év alatt.
4/10 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp hasonló cipőben járok, bár a férjemre egy rossz szót sem mondhatok, de az anyagiakkal és a segítséggel mi is hadilábon állunk. Én imádom a tesóimat, és szeretném, ha a babám is érezhetné ezt a fajta szeretetet. Nehéz a döntés, viszont nincs idő vacillálni. 37 évesen szültem, most 14 hós a fiam. Nála nem éreztem, hogy öreg lennék, vagy bármivel is el lennék késve. Most viszont...
2010. júl. 19. 21:27
6/10 anonim válasza:
Én tavaly szültem kicsivel több mint 1éve most leszek 35éves,de sajnos nem lesz több gyerek pedig lányt szerettem volna és fiam lett,de még igy sem.Mennem kell dolgozni,már most is sokszor a családi vállalkozásunkba.A nagyszülök közül is csak anyu él,aki szintén a cégünknél segít,még a fiamat is sokszor nehéz megoldanunk,hogy éppen akkor ki figyel rá mikor dolgozom.Így sajnos a kettő sehogy nem fér bele,és nem a korom miatt.
7/10 anonim válasza:
35 vagyok, 10 hete szültem. Mindenképpen szeretnénk még egy babát, a férjem akár már most is nekilátna a gyártásnak :) De én mindenképpen várnék még min. 1 évet, nagyon két évnél kissebb korkülönséggel nem szeretnék kistesót. Tehát úgy 37 lennék, mire jönne "ketteske"... Mivel fiatal anyuka már nem leszek, nincs nagy jelentősége az éveken vacilálni... Nagyon jó diagnosztikai módszerek vannak már, a terhesgondozás is nagyon fejlett, szerintem, ha valakinél később jöhet össze csak a gyerek, be lehet vállalni.
8/10 anonim válasza:
34 évesen szültem az elsőt, aki most 16 hónapos. Nagyon szeretném, ha lenne testvére.
9/10 anonim válasza:
25 évesen az elsőt, a következőt ripsz-ropsz, 41 évesen :)
10/10 anonim válasza:
Én 34 múltam, amikor az első babámat megszültem, most múlt egy éves. Mindenképpen szeretnénk testvért neki, jó lenne, ha minél hamarabb összejönne, mert nem szeretnék még egyszer kimaradni a munkából. Anyagilag szerintem olyan középkategória vagyunk (ami szükséges, megvan, de semmi luxus), és szerencsére a család is sokat segít. Amikor még "fiatal" voltam, négy gyermeket terveztem (titokban még most is arról álmodom), de azt hiszem, örülhetek, ha a második még időben érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!