Hogy szoktassam le az éjjeli szopiról, ha nem cumizik és cumisüveg sincs?
Én hagytam,kb 2 éves korukban maguktól átaludták az éjszakát,így abbamaradt az éjszakai szopi.
Nagyon zavaró neked?
Szerintem ne most kezd el a nyár kellős közepén. Tavaly nyáron az én lányom 6-7 hónapos volt, a nagy hőségben éjjel 2 óránként kérte a cicit, és én adtam is neki. Meleg van szüksége van a folyadékra, és ezt a kis időt ki lehet bírni, bár tudom nagyon fárasztó. Ha már nem lesz hőség akkor úgy is abba hagyja a gyakori ébredést, ha mégsem (ahogy az én lányom sem), akkor meg egyszerűen nem adsz neki (én ezt ősszel kezdtem el). Viszont mindig nyugtasd meg, akár vedd a karodba, ha nagyon sír. Hülyeség, hogy hagyni kell sírni a babát, az én lánykám csak még jobban felhergelte magát. Én mindig megnyugtattam, akár még el is ringattam. Kb egy hét alatt leszokott az éjszakai ébredésről.
Ha mégis le szeretnéd most szoktatni, akkor adj neki vizet pohárból. Gondolom, ha nincs cumi, akkor napközben pohárból itatod, hiszen kell a sok folyadék ebben a hőségben.
Sok sikert és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!