Nálatok milyen volt a kúszás?
A fiam koraszülött baba korrigáltan most 7 hónapos.
Elkezdett kúszni,vagy valami ilyesmi.
Azért írom így mert nem húzza magát a kezével csak ritkán hanem ő inkább ugrik. Feláll négykézlábra aztán előre ugrik a tárgyakért. Néztem videókat milyen mikor kúszik a baba de a videókban a karjaival és a lábaival is tolja magát.
Járunk gyógytornászhoz de nem emiatt. Nyilván nem összehasonlítgatni akarok csak szeretném megkérdezni hogy kinek hogy is nézett ki ez a kúszás dolog?
Kuszás/mászás helyes technikája fontos, ugyanis akkor lép kapcsolatba először a két agyféltek. Összhangolt bonyolult mozgások a még bonyolultabb járás előtt. Fontos lenne hogy ha ezt nem is de a mászást helyesen csinálja.
De! Nem tudom mikor kezdte, beletelhet egy két hétbe is mire teljesen összehangolja és jó lesz a technika. Kevesen kezdik tökéletes összehangoltsággal..
A fiam koraszülött, neki két hétbe telt mire sikerült kialakítani a helyes kuszást. Mi dévényre jártunk.
Nem tudjátok milyen hálás vagyok most nektek,annyira megkönnyebbültem.
Körbe-körbe nagyon profin csinálja akkor használja minden végtagját normálisan és egy pillanat alatt körbefordul,csak ez az előre menetel zavart de így akkor nem fogok ráparázni. A gyógytornász ma szintén ezt mondta amit ti mert előtte is elkezdte csinálni ezt a műveletet,duplán megkönnyebbültem hogy orvos illetve tapasztalt anyukák válasza azonos és megnyugtató.
Köszi a válaszokat,jó egészséget és szép estét kívánok mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!