Mennyi idős korában szerezett a gyereked látható sérülést? Hogyan történt?
2,5 éves volt. A teraszon, aminek beton volt az alja, valahogy összeakadtak a lábai és elesett de úgy, hogy fejjel érkezett le. Nekem kb megállt a szivem, a kis arcát lehorzsolta, kb 1 perc alatt egy rohadt nagy pukli nőtt a fejére. Én 5 perc elteltével olyan rosszul lettem, hogy majdnem elájultam, még hánytam is.
De a fiamnak hála az égnek semmi komolyabb baja nem lett.
Az elso gyerek 8 honaposan, akkor mar allt javaban es lefejelt valsmit, epp a szemoldokenel, verzett, bedagadt, picit felrepedt.
A masodik gyerek 6-7 honapos volt, kuszott ossze-vissza es a nagyobb gyerek athajtott az ujjan kismotorral. Bedagadt az ujja, de semmi nagy serules nem volt.
A legkisebb gyerek pedig 5 honapos volt, a jatszoszonyegen fekudt, a kisrbbik batyja olvasott neki konyvbol es raejtette a konyvet. Epp a konyv sarka utotte meg s homlokat, belilult.
Ugy latszik ez ilyen testverrol testverre szallo hagyomany nalunk...
1 hónaposan
Belemozdult fürdetés közben az ujjamba., miközben kentem a hasánál
simán belilult neki
Maradandóbb 8-9 hónaposan.
Letört 2 foga
8. Vagyok
Azóta nincs olyan hogy ép, amióta jár...
17 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!