Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől van, hogy az én babám...

Mitől van, hogy az én babám kutacsa messziről is látható?

Figyelt kérdés
Alapjáraton nagy van neki,viszont más babánál nem találom ilyen feltűnőnek, mint neki. (kicsit néha be is van esve, pedig nem hinném, hogy szomjas)
2015. jún. 16. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Pedig a behorpadás a folyadékhiány jele. Miből gondolod, hogy nem szomjas? Főleg ebben a nagy melegben?
2015. jún. 16. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Bizony! Ha a kutacs lapos/beesett, az a kiszáradás jele. Itatni, itatni, itatni!

De azt nem mondtad, hogy mennyi idős a baba. azért az sem mindegy :)

2015. jún. 16. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha függőleges helyzetben voltak, mindkét lányomnak kicsit beesett volt. Én mindig fekvő helyzetben néztem. Egyébként tényleg lehet a nem elégséges folyadékbevitel jele.
2015. jún. 16. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:
D vitamint kapja? Kérdezz rá a dokinál, ha nagy a kutacsa több d csöppöt szoktad javasolni. És igen, itatni sokat!
2015. jún. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!