Ha úgy születik egy nőnek gyereke, hogy fogalma sincs kitől van, akkor kit írnak be apának?
Figyelt kérdés
2019. dec. 5. 19:29
11/15 anonim válasza:
De a te gyerekednek törvényesen is van apja, plusz rendesen vezetéknév+keresztnév szerepel az apa neve rovatban, ez más.
12/15 anonim válasza:
Kedves 7es!
Hh nem tehet rola? Hat meg.hogy nem tudsz semmit az egyikrol? Beled elvezett 1 honapon belul ket pasi. Es nem is akartad kideriteni? Ez hat am a gyerelre h nem tudja ki az aoja
13/15 anonim válasza:
12: Én vagyok a 7-es. Minek szólsz be, ha nem tudod mi történt? Ha nagyon tudni akarod, megerőszakoltak, egy buliban, nem tudom ki volt, eljárás indult ellene, de nem találták meg, hogy ki volt. Én nem voltam magamnál, az orvosok szerint altató volt a véremben, amit én nem vettem be, szóval gondolom az italomba rakta bele. Nehéz erről beszélnem, és nyilván lehet, hogy más is emiatt nem tudja. Talán utána kéne járnod, hogy mi történt, mielőtt itélkezel.
14/15 anonim válasza:
Es utana lefekudtel a.masikkal aki lelepett?
Akk miert tartottad.meg.igy a babat?
Bocsanat ez eszembe sem jutottam
15/15 anonim válasza:
Előtte feküdtem le a párommal, nem utána. Sajnos nem bízott meg bennem, és azt hitte, csak kitalálom az egész sztorit. Ezért elhagyott. A gyermekem pedig nem tehet semmiről, nagyon jól megélünk így is, boldogok vagyunk! Semmiképpen nem akartam elvetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!