Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinál 7 hónapos kisgyerek...

Mit csinál 7 hónapos kisgyerek? Mert még nem ül ha felültetem akkor sem, mászni sem mászik. Már kezdi emelgetni a fenekét és nagyon gyorsan forog oda-vissza. Nem lusta mindig jár keze lába egyfolytában. Bár elég nagy mert 6 hósan 9000g és 72cm volt.

Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 12:43
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Hirtelenjében ennyit találtam, de ezek átlagok. Minden babának más a fejlődési menete.

Az én lányom 4.5 hónapos és négykézlábra áll , hintázik és tolat hátrafelé, néha előre is sikerül neki. Megtámasztva ül 1-2 percig , forogni pedig mint a villám olyan gyorsan tud.

Mondom még egyszer ezek átlagok.

2008. nov. 18. 12:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez így van, átlagadatokat nem szabad "ráhúzni" a gyerekre, hogy na mármost ezt mindenképp csinálnia kell.

Az én fiam először 8 (!) hónaposan ült meg támaszték nélkül, de onnantól meg se állt a mozgásfejlődésben, 11 hónapos volt épp aznap, amikor kapaszkodás nélkül, önállóan elindult.

2008. nov. 18. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
szia 7 hónapos babának szerintem,már kellene maga ülni,mászni.De ez babátol is függ.Nekem a kisgyerek 7 hónapossan teljessen maga ült,és alig mult 11 hónapos amikkor teljessen maga 2 métert elsétált.A kisleányom 5 hónapos,és már pár percig megül maga,4 hónapos korától forog.Minden baba más.
2008. nov. 18. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Itt most többnyire olyan válaszokat fogsz kapni, hogy "minden gyerek más", de azért az övék sokkal hamarabb csinálta, mint a tiéd. Én is ilyen válaszokat kaptam, amikor meg voltam ijedve.

Az én lányom 9 hósan ült meg, 11 hósan mászott, és másfél éves kora után kezdett járni. Most két éves, és minden rendben van vele, nincs lemaradva a többitől. A méret teljesen mindegy, ráadásul a Te babád fejlődése még csak nem is tér el az átlagostól! Ha jól forog és emeli a fenekét, akkor hamarosan jön a többi is.

2008. nov. 18. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem nincs okod aggodalomra az én kisfiam is 7Hónapos nem ül csak segítséggel és nem is mászik csak kúszik és egy pár napja kezdte a kutyapózt vagy hogy szokták mondani!
2008. nov. 18. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2008. nov. 19. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!