Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen érzés hallani, hogy...

Milyen érzés hallani, hogy sír egy baba, de nem megyünk egyből megvígasztalni?

Figyelt kérdés
Sok anyuka írja, hogy pár percig lehet hagyni. Nekem megszakadna a szívem.
2008. nov. 18. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is!

Az én kisfiam szerencsére nem sírós,de ha néha nyűgös,én sosem hagyom sírni.

Persze,ha közben a mosdóban vagyok,akkor eltelik 2 perc,mire beérek hozzá,de ez a maximum.

4 hós kicsi anyukája

2008. nov. 18. 12:02
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Mert különbözőek vagyunk.

Nyilván mivel anyák vagyunk meg tudjuk különböztetni a sirásfajtákat.Ha valami baja van egyből odamegyek, de ha csak szorakozik akkor én sem ugrom egyből, ne ehhez szokjon hozzá.Ennyi, nem kell túllihegni a dolgot mindenki ugy nevel ahogy jónak látja, attól nem lesz se több se kevesebb valaki.

Üdv.

3/6 anonim ***** válasza:
50%

Egy lelkiismeretes embernek mindenképpen nyomasztó és szívszorító, de néha a rend kedvéért tényleg elég, ha egy kicsit csak messziről ránézünk.

Ez a későbbi rend miatt lehet fontos, mert már csecsemőkorban olyan okosak, hogy csak unalmukban is odasírják az anyukát.

4/6 anonim ***** válasza:
62%
nekem is! igazabol egy csecsemot szerintem nem lehet "elkapatni", egyszeruen 8 honapos koraig fel sem fogjak, hogy mi meg ok két kulonbozo entitás vagyunk. azert sir, mert baja van, vagy nagy, vagy kicsi, de akkor is meg kell nezni, hogy mi a baj.. sirni husz percig.. hu, hanyszor pontoztak le, mert kiakadtam ez ellen..de akkor embertelen
2008. nov. 18. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
8 hónapos korukig????? kicsit elírtad, mert 3 hónapos korukban kezdik felfedezni, hogy ők különállóak az anyjuktól. Amúgy az én fiam is elvan egy ideig a járókába aztán bemegyek meglát és üvölt, kimegyek 1 perc múlva játszik tovább mintha misem történt volna.
2008. nov. 18. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos te is rosszul írtad mert 6 hós koruk körül fogják fel,hogy anya és ő külön vannak,ekkortól figyelhető meg a szeparációs szorongás,félelem is náluk,de a lényeg:

Nekem megszakadna a szívem ha hagynám nyűglődni,és nem tudom,hogy attól-e ilyen nyugodt és kiegyensúlyozott-e,hogy mindig reagálok a jelzéseire vagy a genetika,mindenesetre én nem szoktam sírni hagyni soha.

2008. nov. 18. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!