Ilyen egész nap szakadó hóba mentek sétálni, ha amúgy máshová nem is kell menni?
Itt is hatalmas a hó már, és csak esik.
Mi kertes házban lakunk, nincs (hála ég) semmi melléképületünk, csak garázs, de oda nem szívesen tenném a babakocsit, a teraszon hagyhatnám esetleg, de tiszta jéghideg lesz, és jártam már vele úgy, hogy esős időben kint volt, nem ázott el, csak kint volt abban a nedves időben és penész szerű foltok lettek a huzatán, nem győztem 90 fokon mosni ki. Úgyhogy ott hagyni nem akarom kint, behozni meg sarasan megint nem. Így ez nem opció, jövő télre járni fog majd jobb lesz...
ma meg max kiviszem a teraszra egy 10 percre kézben, de boltba nem tudok menni csak majd este 7kor ha a férjem hazaér, és semmi olyan kaja nincs itthon amit szívesen ennék, de nem baj, majd eszek este.
Itt szakad az eso, semmi ho nincs sajna :(
Nem megyunk setalni 9 honapossal. Minden csupa es kosz, a babakocsit tovabb tart takaritani mint a babat oltoztetni.
Van egy nagy fedett terasz, oda kitoltam ma amig teregettem es egosort felraktam. Aludt kint tobb mint egy orat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!