Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen egész nap szakadó hóba...

Ilyen egész nap szakadó hóba mentek sétálni, ha amúgy máshová nem is kell menni?

Figyelt kérdés
Esőben nem szoktunk, nem nagy élmény az esővédővel letakart babakocsit tolni fél kézzel esernyővel a másik kezemben.
2019. dec. 2. 10:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%

Itt is hatalmas a hó már, és csak esik.

Mi kertes házban lakunk, nincs (hála ég) semmi melléképületünk, csak garázs, de oda nem szívesen tenném a babakocsit, a teraszon hagyhatnám esetleg, de tiszta jéghideg lesz, és jártam már vele úgy, hogy esős időben kint volt, nem ázott el, csak kint volt abban a nedves időben és penész szerű foltok lettek a huzatán, nem győztem 90 fokon mosni ki. Úgyhogy ott hagyni nem akarom kint, behozni meg sarasan megint nem. Így ez nem opció, jövő télre járni fog majd jobb lesz...

ma meg max kiviszem a teraszra egy 10 percre kézben, de boltba nem tudok menni csak majd este 7kor ha a férjem hazaér, és semmi olyan kaja nincs itthon amit szívesen ennék, de nem baj, majd eszek este.

2019. dec. 2. 11:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Itt szakad az eso, semmi ho nincs sajna :(

Nem megyunk setalni 9 honapossal. Minden csupa es kosz, a babakocsit tovabb tart takaritani mint a babat oltoztetni.

Van egy nagy fedett terasz, oda kitoltam ma amig teregettem es egosort felraktam. Aludt kint tobb mint egy orat.

2019. dec. 2. 11:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Az enyém 5 hónapos, szerintem baromira nem fogja érdekelni a hó :D
2019. dec. 2. 11:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem muszáj, nem megyek ki caak úgy setálni. Ráadáaul a kocsit sem birja nagyon, amióta 1 hónapja fel tud állni, így csak akkor megyünk ki, ha menni kell a nagyért, mert a jogsi még mindig folyamatban van.
2019. dec. 2. 12:07
 15/22 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Itt a hó esik, és kint voltam màsfél óràt a 4 hónaposommal. Esőben is kiviszem. A babakocsi vàzàt nem hozom be a lakàsba, az a lépcsőhàzban marad. A mózest lecsatolom, h ne hűljön ki. Esernyő helyett esőkabàt mondjuk praktikusabb.
2019. dec. 2. 12:37
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi is voltunk. Hordozóval mentünk, nem baba kocsival. Lehet, hogy este is megyünk. Szeretünk sétálni.
2019. dec. 2. 12:46
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk baromi nagy a hó, van ovis nagytesó, délután van a karácsonyi vásár az oviban. A 11 hónapos kicsit felültetjük szépen a szánkóra, és úgy megyünk a nagyért, meg vásározni. Én simán kiviszem, szerintem élvezni fogja. De ha kisebb lenne, nem vinném, max kendőben a kabátom alatt.
2019. dec. 2. 12:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Itt havas eső esik hajnal óta, minket nem zavar. Másfél éves elmúlt, overál téli bakancs sapka fel (ez kb. 10 perces birkózást jelent), be a babakocsiba, esővédőt utálja, így magam felé átfordítom az ülő részt, kupolát a feje fölé hajtom, esernyővel védem mindkettőnket amennyire lehet és irány ki. Így mentünk délelőtt játszóházi foglalkozásra, eső/hó miatt biztos nem fogom kihagyni. Azóta is esik, kicsit vizesek lettünk,de nem vagyunk cukorból. Ha délután is esik,akkor ugyanígy, de több időt leszünk kint, ha eláll, akkor kiszállhat ő is a babakocsiból és dorbézolhat. Eddig a 20 hónap alatt talán 3-4 nap volt, mikor nem mentünk ki levegőzni. Nem tudom emiatt-e, de még sosem volt beteg. Pedig közösségbe is járunk.
2019. dec. 2. 13:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Az volt az első dolgunk reggeli után, hogy felöltöztünk és kimentünk. A 2 évesem is imádja a havat és én is, a kicsi 9 hónapos meg csak nézett, hogy mi történt itt. 😄
2019. dec. 2. 13:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Mi délelőtt is voltunk a játszótéren, délután pedig megyünk szánkózni:). De nálunk 3 éves a nagy és 11 hónapos a kicsi. Mi mindennap kimegyünk és mentünk is mindig időjárástól függetlenül.
2019. dec. 2. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!