Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen egész nap szakadó hóba...

Ilyen egész nap szakadó hóba mentek sétálni, ha amúgy máshová nem is kell menni?

Figyelt kérdés
Esőben nem szoktunk, nem nagy élmény az esővédővel letakart babakocsit tolni fél kézzel esernyővel a másik kezemben.
2019. dec. 2. 10:16
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%

Épp ebben a percben jöttem hogy ezt kiírjam.

Nekem 10 hós a baba, szakad az eső.

Boltba sem ártana menni, de így kizárt...

A babakocsi nem koszos, hanem mocskos lesz.

Aki babakocsizik! Ilyen időben ha kimentek hova teszitek? Koszosan sarasan beviszitel a házba? Vagy takarítjátok?

Erősen tisztaság mániás vagyok, inkább nem megyünk.Más hogy oldja meg?

2019. dec. 2. 10:33
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapos. Kivittem a teraszra levegőzni és csaptunk egy kört az udvaron. Most először látott havat. Különösebben nem érdekelte.Sétálni nem megyünk, ha nem muszáj. Úgy tervezem, hogy sima hideg időben fogunk menni. Kész kabaré volt beöltöztetni, utálta az overált. Remélem belejövünk az öltöztetési ceremóniába. Te viszed kérdező?
2019. dec. 2. 10:36
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez meg a másik

Mire felöltöztetem nagy nehezen és bekötöm úgy kabátostul már üvölt szegény és kb már én is majdnem sírok, pedig utálok bent ülni!! De így kimenni sem jó. Szörnyű.

2019. dec. 2. 10:39
 4/22 anonim ***** válasza:
81%

Én minden idöjárásban mentem a gyerekkel.

Esöben is - de eszembe sem jutott esernyövel mászkálni, vettem olyan dzsekit, ami vízálló és van kapucnija is.

2019. dec. 2. 10:45
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor esett a hó vagy az eső akkor nem mentünk ha nem volt muszáj. Néhányszor próbálkoztam de felöltöztettem mire én is felöltöztem addigra melege volt, ordított. Tiszta idegbaj. Megvártam hogy haza érjen az apja Ő felöltözött addig felöltöztettem a gyereket és kimentek így nyugodtan fel tudtam én is öltözni. Így mentünk sétálni de ha nagyon rossz idő volt akkor csak az udvarban levegőztünk 10 percet.
2019. dec. 2. 10:58
 6/22 A kérdező kommentje:

Nem tudom... Szívem szerint ki se tenném a lábam, de a gyereknek meg kéne a levegő. Erkélyünk nincs sajnos.

Én nem hozom a lakásba a babakocsit, 4 emelet, és nincs lift. Lent tartjuk a tárolóban

2019. dec. 2. 10:58
 7/22 A kérdező kommentje:
Én mindig előbb öltözöm, és a gyereket utána öltöztetem. Nekem már csak kabát+csizma kell a végén az meg fél perc
2019. dec. 2. 11:01
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs hó, éjjel még némi fara volt, de hajnal óta zuhog az eső. Nem mentünk ki délelőtt, remélem délutánra enyhül és tudunk levegőzni egy kicsit. De ha nem se fogom megkövezni magam, egy nap nem a világ.
2019. dec. 2. 11:05
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hatalmas a hó, már a második babával vagyok, oviba muszáj menni, így nincs mese, ki kell mozdulnunk.

Nekem két dolog vált be, ha babakocsizunk, akkor kint öltöztetem be az overálba, tehát kitolom a baba kocsit, én is felöltözöm, gyerekre sapka, lábára ráhúzom az overalt, de a kezeit meg osszehuzni már odakint. Kiraktunk egy kétszemélyes fotelt erre a célra, azon könnyen megy, és nincs hiszti.

Babakocsi kerék tisztításra meg egy régi szőnyeget alkalmazunk, még nagyobbik fiam szobájában volt, azon végig guritom a kocsit, nagyjából lejon minden ami rajta van. Az az ajtó előtt van, hetente kimosom, ennyi a macera vele.

Vagy, hordozom.

2019. dec. 2. 11:17
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Én tervezem kivinni a 9 hónapos lányomat, ez az első hava, kíváncsi vagyok rá, mit szól hozzá. Amúgy mindig én készülök el előbb, s miután beöltöztettem őt, már csak a kabát, cipő marad.
2019. dec. 2. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!