Ilyen egész nap szakadó hóba mentek sétálni, ha amúgy máshová nem is kell menni?
Épp ebben a percben jöttem hogy ezt kiírjam.
Nekem 10 hós a baba, szakad az eső.
Boltba sem ártana menni, de így kizárt...
A babakocsi nem koszos, hanem mocskos lesz.
Aki babakocsizik! Ilyen időben ha kimentek hova teszitek? Koszosan sarasan beviszitel a házba? Vagy takarítjátok?
Erősen tisztaság mániás vagyok, inkább nem megyünk.Más hogy oldja meg?
Igen ez meg a másik
Mire felöltöztetem nagy nehezen és bekötöm úgy kabátostul már üvölt szegény és kb már én is majdnem sírok, pedig utálok bent ülni!! De így kimenni sem jó. Szörnyű.
Én minden idöjárásban mentem a gyerekkel.
Esöben is - de eszembe sem jutott esernyövel mászkálni, vettem olyan dzsekit, ami vízálló és van kapucnija is.
Nem tudom... Szívem szerint ki se tenném a lábam, de a gyereknek meg kéne a levegő. Erkélyünk nincs sajnos.
Én nem hozom a lakásba a babakocsit, 4 emelet, és nincs lift. Lent tartjuk a tárolóban
Nálunk hatalmas a hó, már a második babával vagyok, oviba muszáj menni, így nincs mese, ki kell mozdulnunk.
Nekem két dolog vált be, ha babakocsizunk, akkor kint öltöztetem be az overálba, tehát kitolom a baba kocsit, én is felöltözöm, gyerekre sapka, lábára ráhúzom az overalt, de a kezeit meg osszehuzni már odakint. Kiraktunk egy kétszemélyes fotelt erre a célra, azon könnyen megy, és nincs hiszti.
Babakocsi kerék tisztításra meg egy régi szőnyeget alkalmazunk, még nagyobbik fiam szobájában volt, azon végig guritom a kocsit, nagyjából lejon minden ami rajta van. Az az ajtó előtt van, hetente kimosom, ennyi a macera vele.
Vagy, hordozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!