Melyik jobb porszívós orrszívó? A műanyag vagy az üveg?
Figyelt kérdés
használja v.ki a brendonos Csöpi orrszívót? mik a tapasztalatok?2008. nov. 18. 11:16
1/4 anonim válasza:
Mi Pisze orrszívót használunk, üveges. Szerintem mindegy,mert a baba ígyiy úgyis utálni fogja és csak pár másodpercig használod. Mondjuk az üvegessel vigyázni kell, nehogy eldobd és eltörjön.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a műanyag a jobb, mert az üveg könnyen törik. Nekünk nagyon bevállt.
3/4 anonim válasza:
Én nagyon ellene voltam az orrszívózásnak, de ha muszáj, akkor muszáj.
Nemrég kellett beszereznünk. Gyógyszertárban vettem : Orrszi Porszívó nevű műanyag orrszívót (1560ft volt ). Szerintem én jobban féltem a kisfiam reakciójától, mint Ő maga. Egyáltalán nem olyan kellemetlen dolog. Csak mindenképp le kell venni a porszívó szívóerejét. Ajánlom próbáld ki magadon előbb. Én így tettem.
4/4 anonim válasza:
Én a patikában vettem Csöpit és nagyon sokat kibír hiába üvegből van és tök jó,hogy az üvegcsőben gyűlik össze az anyag és elég forró vízzel kiöblíteni,nem kell áztatgatni mint más műanyag orrszívót.Én először elektromos Pesztonkát vettem,de az harmatgyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!