Hány hónapos korában aludt először máshol (nem otthon, nem veletek, pl. : nagyszülőknél) a babátok? Hogy viselte?
Szomszéd kisfiú kb. 6 hónaposan aludt először (egy éjszakát) a nagyszülőknél, és simán vette az akadályt.
Az én kisfiam 9,5 hónapos múlt, csak együtt aludtunk eddig a nagyiknál, de még így is nehezen viselte, hogy ott voltunk vele, nem még ha otthagytam volna.
Szerintem totál babafüggő a dolog. Az egyik baba simán alszik bárhol, a másik baba meg ragaszkodik a helyéhez, az esti rituáléhoz, stb.
5 hónaposan voltunk Győrben egy esküvőn, vittünk utazóágyat és anyukám vigyázott rá a hotelben. hajnali 3-kor aludt el!!! idegen volt neki a hely, a cicimen bealudt ugyan, de nem tudtam lerakni, végül úgy aludtunk, hogy anyukám és én köztem volt a baba a nagyágyon, apa meg a másik szobában egyedül. Mondanom sem kell, hogy a menyasszonytáncról is lemaradtam, pedig úgy terveztem, csak felugrok megszoptatom és visszamegyek a lagziba...
Otthon anyukám is el tudja altatni, így simán el tudunk menni esténként a férjemmel 1szer-1szer, de nyaralást még nem merek bevállalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!