Félrenyelte a bukását/hányását. Teljes traumában vagyok miatta. Szerintetek mi tévő legyek?
A mi babánk 6 nappal később született a kiírnal, most 3 hónapos és rengetegszer tényleg rengetegszer volt hogy visszajött a bufi mikor háton feküdt és a fejét jobbra balra dobálva kezeivel kapálozva levegőt próbált venni.. mindig felvettem ha nem maradt abba a levegő hiány meg fújtam volt h paskoltam a hátát, de először úgy megijedtem h kiabáltam a férjemnek.. már rutinos vagyok.. de mindig félek h túl sokáig nem vesz levegőt. Most h sűrűbb tapszert kap nincs gond csak ha vizet iszik van b félre nyel és az még rosszabb szokott lenni .. utána nyel meg levegőt vesz és nagyon sok levegőt le nyel.. nem egyszerű de neked higgadtnak kell lenne határozottnak de finoman kell tenni mindent.
Volt időszak amikor sokszor felment az orrába a bufi és szorcsogott ( először azt hittem megfazott) akkor mindig ki szívtam orrszivoval.. de nekünk most pár napja van hogy más tapszert kap ( AR -eset) és most javul a helyzet de az orrába azóta nem megy fel a bufi amióta beállt a 3 órás rendszer és nem túl sok a kaja a gyomrába. De még álmában is volt h levegőért kapkodott. De azért kérdezz ra a doki v a védőnőnél és ha van ra mód ne hagyd egyedül amíg vagy legalább lásd mindig( tudom nehéz kivitelezni de meg 1 perc is sok idő tud lenni ha baj történik )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!