Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kecsketejről velemény?

Kecsketejről velemény?

Figyelt kérdés

Megbizható forrásbol(nagytatám)tudnék szerezni tejet.

Érdekelne hogy adott már valaki a gyerekének?ha igen miért?

Tanácsolta valaki neki,orvos védőnő?

2010. júl. 19. 12:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Banyuci 12:29-es válaszáva lértek egyet. És igen, a tehéntej elvileg felnőtteknek sem igazán való.
2010. júl. 28. 21:52
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Én ismerek olyat aki 10 hónapos kortól kecsketejet ad a babájának, a tesóm pedig a legnagyobb kecsketej fun a világon, rengeteget iszik belőle, és állítása szerint amióta issza nem volt beteg se.
2010. júl. 28. 21:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Pár hónapja engem pont Banyuci győzött meg, hogy maradjak még a tápszer mellett (tehéntej helyett),még linket is küldött erről, így a kicsim még tápszert kap pár hónapig, pedig már elmúlt 1 éves. A "vérszegénység-hatás" győzött meg, én is kaptam már korán, és szintén vérszegény vagyok:(

Viszont beteges (lekopogom) egyáltalán nem voltam/vagyok.

*L* :)

2010. júl. 28. 22:17
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

[link]

Előző vagyok. Felmentem facebook-ra és pont ez a hír fogadott, tök véletlen :)

Azt írja, hogy a hosszútávú és kizárólagos adása nem javasolt.

2010. júl. 28. 22:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is ugy tudom hogy tehéntejet nem lehet adni 1éves kor alatt.DE hogy nekünk felnötteknek se lehessen tejet inni az már szommorú.(kedvenc italom mióta tudom hogy van Törpe) Nézz körbe a dokimami.hu oldalán ott rengetek info van ilyen témában is.
2010. júl. 28. 22:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Az oviban kis gizda torpe voltam,ugy neztem ki mint egy alultaplalt,ennek hatasara a tataek mindig adtak kecsketejet mikor ott voltam,szepen elkezdtem hizni es az etvagytalansagom is elmult.Mivel nem tudtak mitol voltam etvagytalan voltam vervetelen is,eleg gaz lett,viszont mikor rendszeresen ittam a kecsketejet aztan nem kellet mennem a dokihoz mert olyan lettem mint a tobbi gyerek.

28 eves vagyok,ketszer voltam eddig korhazban mandulamuteten es amikor a lanyom szultem.

A nagytatam 83 eves,tegnap kint nyesozott a kertben,semmi baja.

Engem nem gyoznek meg a tudomanyos kutatasok,inkabb arra hagyatkozom amit tapasztalok.

Minden nap kitalnak valami ujjat ami karos,egyszer ez maskor az.

2010. júl. 29. 07:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha te már eldöntötted, hogy azt fogsz adni neki, akkor miért itt kérdezősködsz? Akkor add, aztán legfeljebb majd valami baja lesz tőle (nem kívánom, hogy így legyen!!!).

Egyébként szerintem nem találsz olyan orvost vagy védőnőt, aki manapság ezt ajánlaná. Vajon miért is???

2010. júl. 29. 10:02
 18/18 A kérdező kommentje:

Azert kerdezoskodom mert az erdekel hogy milyen a higitasi arany,menyivel kezdjem?mokkkaskanal?vagy mehet tobb?

A nagyiektol rogton nagyobb menyiseget kaptam,de nagyobb is voltam mint most a lanyom.

Az orvosunk azt mondta,nem szoktak egy eves kor alatt ajanlani de megprobalhatjuk ha ugy gondoljuk.

mellesleg itt nincs akkora tiltas e teren.

2010. júl. 29. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!