2 évesen keresztelő? Tényleg "szánalmas" ilyen későn tartani?
Most jutottunk el odáig, hogy eldontottuk kik legyenek. Eleinte mindenkit érdekelt a kisfiunk. Sejtettem h lassan elkopnak.
Így is lett és jó, h vártunk ezzel a döntéssel.
Kedves "7"-es,köszönöm...szeretem az extrém sportokat,így ez az egyik hobbim,..szságokat írok szabadidőmben...tudod,van aki drogozik,vagy piál..mások orrba-szájba keresztelkednek,nekem csak ez maradt.:)
Nem tudhatom,melyik álláspont az igazi. Engem a szüleim reformátusnak kereszteltek,de nem voltunk templomjáró család,sem a hitet nem gyakoroltuk-így teljesen értelmetlennek láttam,miért pont ezt választották..és minek.
A református egyházzal semmi bajom amúgy.
Nekem van egy nagyon jó barátom,akivel beszélgettünk erről,és mesélte,hogy van olyan felekezet,ahol maguk dönthetnek erről..és én ezzel egyetértek.
Beszélünk a gyerekekkel a vallásról,hitről,próbálok mindenről mesélni nekik,és azt gondolom,amit majd magukénak éreznek,azt válasszák.
Szeretem a Bibliát,mert sok fontos,és jó dolgot tanulhatunk belőle..magam részéről,ugyan hitem van,de nem csatlakoztam egy egyházhoz sem...de a gyerekeim ismerik a Bibliát,sokszor mesélek nekik róla/belőle.
Inkább ezt tudják,mint bármi mást,kárukra nem lesz,csak épülésükre.
Aztán ha az én nézetem ..szság,akkor legyen..:)
Köszönöm szépen a válaszokat.
Mindenkinek ment a zöld.. A maga módján mindenki segíteni próbált..
Nem mások véleménye alapján döntök és élek.
Csak érdekelt ki mit gondol,vagyis a többség.
De ettől függetlenül, nem a ti véleményetek alapján fogok dönteni és nem is annak alapján amit valaki mondott nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!