Keresztelő mikor?
Kedves tapasztalt anyukák!
Kisfiam lassan 1 éves lesz, és még nem volt meg a keresztelő. Nem sürgős, csak előbb-utóbb szeretnénk. Mikor lenne alkalmas az időpont az életkora szerint, amikor már nyugton tudna maradni a templomban?
Esetleg valaki, akinek szintén későn volt, megosztaná a tapasztalatait?
Előre is köszönöm!
"Mikor lenne alkalmas az időpont az életkora szerint, amikor már nyugton tudna maradni a templomban?"
Pár hónapos korában is alkalmas lett volna. Semmivel sincs több esély, hogy egy vagy kétévesen vagy később nyugton legyen.
Egyébként normális esetben egy baba sírása senkit nem zavar a keresztelőn.
Az egyetlen, amire én ügyelnék: ne hidegben legyen. Vagyis a helyetekben pont idén nyáron vagy max. szeptemberben megkereszteltettem volna.
Köszönöm a válaszokat!
Korábban nem tudtuk, nemrég ért véget babám műtét sorozata. Persze, hogy egyszerűbb lett volna babakorában. Igen, ez az 1-1,5 éves kor nem a legideálisabb erre... meglátjuk még, talán 2 év körül. Csak ne legyen épp durva dackorszak :-D
7 😂😂😂😂😂 Kisfiam. 3 hetes kora óta alig alszik nappal. Most 3 hónapos. Már kiabál meg sikítozik. Az mondjuk igaz hogy elszaladni nem tud😂
Kérdező: Attól függ nektek mennyire fontos, sürgős. Ha nem akkor kiválthatjátok a 2 éves korát is sztem.
Igen, ezt már fentebb is írta valaki.
Mi nem így gondoljuk, ahogy te. Ha felnőttkorában ezért számonkér, az meg az én problémám lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!